menuGucca.dk - Logo

Kaptajn Underhyler 1 - Kaptajn Underhylers Eventyr - Dav Pilkey - Bog

6 anmeldelser - Indbinding: Indbundet
Den første heltefortælling. Jimmy og Otto har opfundet den største superhelt i deres skoles historie - og nu kommer han til live! Mød Kaptajn Underhyler! Hans sande identitet er SÅ hemmelig, at... Læs mere.
129,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Den første heltefortælling.

Jimmy og Otto har opfundet den største superhelt i deres skoles historie - og nu kommer han til live! Mød Kaptajn Underhyler! Hans sande identitet er SÅ hemmelig, at han ikke engang selv ved, hvem han er!

Med denne sjove og action-spækkede bog har den prisvindende forfatter og illustrator Dav Pilkey skabt en fantastisk og letlæst historie. Man må ganske enkelt overgive sig til superhelten i underbukser. Kaptajn Underhylers Eventyr er stor underholdning for drengerøve i alle aldre.

Fakta

SerieKaptajn Underhyler
Forfatter(e)Dav Pilkey
Genre(r)Seriebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788711092248
ISBN-108711092246
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag21
Sidetal128
DimensionerBredde: 13.8Cm - Højde: 21.6Cm
GenvejeKaptajn Underhyler - Bøger
TagsKaptajn Underhyler, Kaptajn Underhyler 1, Bøger, Bog


I en blanding af billeder, tekst og tegneserie berettes om de to spasmagere, Jimmy Dahl og Otto Fisker, som hypnotiserer skoleinspektøren, Hr. Knold til at optræde som superhelten Kaptajn Underhyler


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Kaptajn Underhyler 1 - Kaptajn Underhylers Eventyr Bog til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 6 bedømmelser og 4 anmeldelser

Skriv anmeldelse

Mediernes anmeldelser