menuGucca.dk - Logo

Klimaledelse - Rasmussen Eva Born - Bog

Indbinding: Hæftet
Samlet pakke. Hvordan ledes virksomheden igennem klimaændringerne, så det sikres, at virksomheden bliver en del af løsningen og ikke en del af problemet? God klimaledelse er ledelse, der... Læs mere.
389,95 kr
Forlagets pris 450,00 krSpar 60,05 kr (13%)
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Samlet pakke.

Hvordan ledes virksomheden igennem klimaændringerne, så det sikres, at virksomheden bliver en del af løsningen og ikke en del af problemet?

God klimaledelse er ledelse, der rettidigt tager højde for klimaændringerne og mindsker virksomhedernes påvirkning af klimaet og tilpasser virksomheden til klimaet.I Danmark betyder klimaændringerne varmere, vådere og mere uforudsigeligt vejr. Effekten af kraftigere nedbør i form af oversvømmelser er allerede oplevet af mange danskere. Globalt kan klimaeffekter i de forskellige lande betyde, at virksomhedernes adgang til råvarer og produktionsmuligheder ændres. For virksomheder, der påvirkes i større eller mindre omfang, kan det betyde både nye muligheder og nye trusler.

Forfatterne beskriver i denne bog en konkret metode til at håndtere både reduktion af drivhusgasser, tilpasning til klimaændringerne, innovativ grøn teknologiudvikling, nye tilgange til finansiering af klimaprojekter og klimakommunikation, der giver handlekraft. Samtidig giver de gode råd om og eksempler på, hvordan klimaledelse gribes professionelt an.

Forfatterne har indgået en aftale med WWF Verdensnaturfonden om at donere indtægten fra denne bog ubeskåret til WWF´s klimaarbejde.

Bogen er den første af en serie på tre. De kommende titler i serien er: Lokal klimastrategi og Klimabranding.

Fakta

Forfatter(e)Rasmussen Eva Born Møller Hans-Martin Friis
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788702084528
ISBN-108702084528
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
TagsKlimaledelse, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse