Black Friday: Vanvittige tilbud hele dagen - Kun så længe lager haves
Gå til Black Friday

INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  Levering med omdeling 39,95 kr.      Bullet  Gratis over 599 kr.
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Kulinarisk Sensorik - Karina Kyhn Andersen - Bog

Af Karina Kyhn Andersen

389,95 kr.
  • +50 stk. på lager
  • Levering: 2-3 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

Kulinarisk sensorik når hele vejen rundt om emnet at sanse mad.

Den omhandler de klassiske sanser, som suppleres med mundfølelse og tekstur; den beskriver de 6 grundsmage, smagsintensitet og temperatur som de faktorer, der medvirker til oplevelsen. Bogen indeholder også kriterier for, om mad er lykkes, gode råd til måltidsopbygning, diskussion af, hvad kvalitet er, samt flere metoder til at bedømme mad mere objektivt via sensoriske test.

Bogen indeholder følgende kapitler:
Indledning
Sanserne
Grundsmage
Smagsintensitet i en ret
Madens temperatur
Kulinariske succesfaktorer for en ret
Kreativ måltidsopbygning
Succesfulde smagssammensætninger
Fælles sprog - nøglen til kommunikation
Vurdering af mad
Kvalitet - hvad er det
Smage-evne
Lyst til mad og smag
Menuplanen
Køleproduktion
Færdigtilberedning og servering
Den nye gode smag

Bogen er spækket med eksempler og illustrationer og er en uundværlig hjælp til den, der vil vide, hvordan og med hvad vi oplever mad.

Fakta om Kulinarisk Sensorik

Forfatter(e)Karina Kyhn Andersen
Genre(r)Skole Og Lærebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788770823869
ISBN-108770823863
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Oplag1
Sidetal156
TagsMadlavning Mad Sanser Smag Smagsbedømmelse Undervi Ernæringsassistent 9788778819901, Kulinarisk Sensorik, Studiebøger, Bog

Fakta om Kulinarisk Sensorik

Forfatter(e)Karina Kyhn Andersen
Genre(r)Skole Og Lærebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788770823869
ISBN-108770823863
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Oplag1
Sidetal156
TagsMadlavning Mad Sanser Smag Smagsbedømmelse Undervi Ernæringsassistent 9788778819901, Kulinarisk Sensorik, Studiebøger, Bog

Synopsis

Niveau: fagligt niveauIndhold: Sanserne Grundsmage Smagsintensitet i en ret Madens temperatur Kulinariske succesfaktorer for en ret Kreativ måltidsopbygning Succesfulde smagssammensætninger Fælles sprog - nøglen til kommunikation Vurdering af mad Kvalitet - hvad er det Smage-evne Lyst til mad og smag Menuplanen Køleproduktion Færdigtilberedning og servering Den nye gode smag

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Det siger vores kunder26.640 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Kim LarsenKim Larsen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Hurtig levering

    2 dage så kom min pakke, super service:-)

  • Carina-Maria S. HooseCarina-Maria S. Hoose
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Nemt og hurtigt

    Fik varen allerede dagen efter jeg bestilte, så det er jo perfekt.

  • Nis StaackNis Staack
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Helt fint

    Alt forløb præcis som forventet.

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Nyhedsbrev
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

26.640 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN