Kunsten At Fermentere

Kunsten At Fermentere - Ditte Ingemann - Bog

Desværre, dette produkt er ikke tilgængeligt i øjeblikket. Men bare rolig, vi har masser af andre fantastiske produkter, du vil elske!

Tjek vores relaterede varer herunder, eller brug søgefeltet og menuen til at finde præcis det, du leder efter.

Beskrivelse

Grøntsager på glas – og på tallerkenen.

Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører. Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen.

Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner.

Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & råvarer, så du trygt kan give dig i kast med at fermentere på en sikker, sjov og smagfuld måde.

Om forfatteren:
Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist og driver bloggen The Food Club / @ditsen, hvor over 170.000 dagligt følger med.

Yderligere information

Serie Fermentering
Forfatter(e) Ditte Ingemann
Kategori Bøger
Genre(r) Mad Og Gastronomi
Forlag Grønningen 1
Udgivelsesdato Er udgivet
Sprog Dansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Kunsten At Fermentere Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse
Johan Vikkelsøe-Pedersen
Bogen købt som gave, og prisen var den billigste jeg kunne finde.
Er sikker på indholdet er godt