menuGucca.dk - Logo

Laica Køkkenvægt - Ks1050 - Hvid

Denne smarte køkkenvægt fra LAICA vil med sikkerhed være til rigtig stor gavn i dit køkken! Køkkenvægten er fremstillet i hærdet glas og så har den desuden et rigtig smart design. Farve:... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Denne smarte køkkenvægt fra LAICA vil med sikkerhed være til rigtig stor gavn i dit køkken! Køkkenvægten er fremstillet i hærdet glas og så har den desuden et rigtig smart design.

 • Farve: Hvid
 • Type: Digital
 • Skærm:
  • LCD
  • 4,6 x 1,7 cm
 • Kontrol: Touchpad
 • Materiale: Hærdet glas
 • Virker med batterier: CR2032 x 1, inkluderet
 • Ca. mål: 20 x 14,5 x 1,7 cm

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos Gucca.dk, at online handel skal være billigt, hurtigt og sikkert for vores brugere.

Sikkerheden kommer altid først

Sikkerheden i Internethandel anser vi som helt essentiel, og den er selvfølgelig altid i fokus hos Gucca. For at sikre dig tryghed når du handler hos Gucca, bruger vi selvfølgelig kun en NETS godkendt betalingsløsning. Derfor er det også 100% sikkert at handle og betale hos Gucca.dk.

Altid fuld returret i op til 30 dage

Vi har altid 30 dages fuld returret, og det er lige meget hvilken vare, du har købt hos Gucca.dk. Det betyder ganske enkelt, at hvis du af den ene eller anden grund alligevel ikke måtte ønske din vare, kan du selvfølgelig returnere dine varer og få dine penge refunderet. Det er altid en god ide at kontakte os, før du vælger at returnere din vare.

Hurtig & sikker levering

Vi ved, at du er utålmodighed efter at få dit produkt, og vi har derfor skruet op for leveringshastigheden, så produktet kommer sikkert og hurtigt frem til dig. Vi tilstræber, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. På vores webshop kan man se lagerstatus ud for det enkelte produkt, så du kan altid se, om vi er lagerførende. Har du stadigvæk spørgsmål til enten leveringstiden eller en vares lagerstatus, så kontakt os.

Betalingsmuligheder online

Du har i vores webshop mulighed for at foretage betaling på forskellige måder. Den betalingsmulighed der passer bedst til dig, er selvfølgelig den du bør benytte. Lige meget hvilken betalingsform du benytter, kan du trygt og sikkert købe hos os. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du klikker på linket. Når du vælger at betale med betalingskort, hæver vi først pengene, når vi sender dig dit produkt.

Altid service og personlig assistance

Skulle det ske, at du har problemer eller spørgsmål undervejs, er du naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Du kan ringe eller sende e-mail til os imellem kl. 10-15 på hverdage, og vi er altid parat til at yde dig kvalificeret assistance med godt humør og smil på læben.

Følg din forsendelse

Hvis du køber hos Gucca, har du mulighed for at spore din forsendelse. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at besøge din egen ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår vi sender din vare. Vi sender en mail med leveringsinformation til dig, i samme øjeblik vi har sendt din bestilling.

Fakta

MærkeLaica


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse