menuGucca.dk - Logo

Lancôme Parfume Sæt - La Vie Est Belle Edp + Body Lotion

Her får du et skønt og luksuriøst gavesæt med den skønne La Vie Est Belle parfume på 50 ml samt en bodylotion med samme duft, også på 50 ml.  La Vie Est Belle Parfume af Lancome er en... Læs mere.
579,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Her får du et skønt og luksuriøst gavesæt med den skønne La Vie Est Belle parfume på 50 ml samt en bodylotion med samme duft, også på 50 ml. 

La Vie Est Belle Parfume af Lancome er en feminin blomsteragtig og frugtagtig gourmand-duft med søde, frugtagtige og pulveragtige hovedaftaler. Denne duft blev annonceret i 2012 og blev udviklet af tre parfumerere fra International Flavours and Fragrances: Olivier Polge, Dominique Ropion og Anne Flipo.

Duften begynder med hovednoter af solbær og pære samt hjertenoter af iris, jasmin og appelsinblomst. Basisnoterne er af praliné, vanille, patchouli og tonkabønner som afslutter dette arrangement. Med kraftig sillage og langvarig levetid slider duften godt om efterårer samt på vinterdage og nætter.

Lancôme blev startet i 1935 af Armand Petitjean, en tidligere medarbejder hos Coty, skønhedsproducenten som blev grundlagt i Frankrig. Virksomhedens lancering faldt sammen med verdensmessen i 1935 i Bruxelles, Belgien.

Baseret i Paris, Frankrig, solgte virksomheden oprindeligt parfume og udvidede senere sit tilbud til også at omfatte kosmetik og hudpleje. L’Oreal har været moderselskabet siden overtagelsen af ​​mærket i 1964. Nye duftstoffer bliver stadig frigivet.

Fakta

GenreHudpleje Gaveæsker
MærkeLancôme
TagsHudpleje, Skønhed, Lancôme Parfume Sæt, Hudpleje


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse