menuGucca.dk - Logo

Lego Friends - Lille Skoletaske Med Aftagelig Gymnastiktaske - Popstar

1 anmeldelse
Bliv skoleklar i en fart med dette LEGO Friends, Popstar skoletaskesæt! Med LEGO Friends holdet bliver du hurtigt klar til sjove skoledage. LEGO skoletaske vil helt sikkert sætte et smil på de... Læs mere.
389,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Bliv skoleklar i en fart med dette LEGO Friends, Popstar skoletaskesæt!

Med LEGO Friends holdet bliver du hurtigt klar til sjove skoledage. LEGO skoletaske vil helt sikkert sætte et smil på de smås ansigter når de går ind i skolen. Denne lilla rygsæk med motiv af Popstar stjernen er dejlig let i sin vægt og er derfor perfekt til selv de mindste skolegængere.

Dens letvægtige konstruktion og anatomisk formede ryglæn er designet til at passe rygsøjlen perfekt så vægten fordeles ligeligt. Juster de polstrede skulderstropper.

Tasken er produceret i smuds- og vandafvisende materiale og er desuden designet med reflekser, så de små lettere kan ses i trafikken i de mørke vintertider.

Den flotte skoletaske har en stor og rummelig lomme, der perfekt kan rumme A4 notesbøger og skolebøger. Der er også et rum til mindre objekter forrest i tasken, og en netlommer i siden, der kan holde drikkedunke til de lange skoledage samt forelommen, som er beregnet til madakke. 

Specifikationer:

  • 23L
  • Gymnastiktaske medfølger

Fakta

SerieAlle Lego Friends Produkter
GenreSkole Skoletasker
MærkeBbm
Anbefalet alderFra 5 År
TagsTaske, Tasker, Taske Til Børn, Tasker Til Børn, Lego Friends, LegetøjKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Lego Friends - Lille Skoletaske Med Aftagelig Gymnastiktaske - Popstar Skole til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • Hurtig levering