• Altid lave priser og hurtig levering
 • "Fremragende" på Trustpilot - 42.363 anmeldelser
 • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Lego Minecraft - Illager-Angrebet - 21160

Actionfyldt LEGO® Minecraft™ eventyr med inspirerende miljøer, sejt tilbehør og yndlingsfigurer fra det populære computerspil. Alt kan ske, når den mystiske Minecraft-figur Kai ankommer for at... Læs mere.
559,95 kr
Før: 589,95 krSpar 30,00 kr (5%)
 • Varen er på lager
 • Levering: 1-2 hverdage
 • 30 dages returret

Actionfyldt LEGO® Minecraft™ eventyr med inspirerende miljøer, sejt tilbehør og yndlingsfigurer fra det populære computerspil. Alt kan ske, når den mystiske Minecraft-figur Kai ankommer for at bekæmpe de fjendtlige angribere! Mange måder, børn kan bygge, lege og skabe på! Med 3 Minecraft-steder – et ørkenhus med fladt tag, handelspost og en mark med afgrøder – kan spillere omarrangere sættet og skabe endeløse rollelegsscenarier. Og morskaben kan fortsætte indendørs ved at fjerne husets tag.Ud over venlige landsbyboere, Pillagers, der er nye i januar 2020, en Vindicator og masser af dyr og tilbehør, er der en fantastisk, bidende Ravager at kæmpe mod! Den er stor nok til, at en Minecraft-figur kan ride på den, og dens kæber kan åbnes og lukkes med hurtige bevægelser! Gør Minecraft-action levende med LEGO klodser og figurer! LEGO Minecraft legesæt giver børn ubegrænset og selvstændig leg – alene eller i grupper – mellem hænderne. Og med de bygbare Minecraft-figurer, der er nye i januar 2020, får de ikke lyst til at lege med noget andet!

 • Før Minecraft™-spillere til en ny dimension med dette actionfyldte LEGO® Minecraft sæt. Børn kan omarrangere de 3 sektioner for at inspirere til endeløse fysiske eventyr, hvor de kæmper mod de fjendtlige mobs og deres bidende Ravager-bæst!
 • Børn vil elske de onde Pillagers, der er nye i januar 2020, og deres store, bidende Ravager, som Pillagers kan ride på. Disse skurke tilfører konflikter og action til spillet og ethvert andet LEGO® Minecraft™ sæt.
 • En mystisk Kai-figur kommer drønende for at redde landsbyboerne, deres ørkenhus, deres handelspost og deres afgrøder. Og når kampen er forbi, kan spillerne omarrangere de 3 sektioner og gøre sig klar til flere spændende eventyr.
 • Drenge og piger fra 7 år vil elske at bygge, lege med, omarrangere og lege på ny med dette alsidige Minecraft™-sæt. Genial jule- eller fødselsdagsgave til børn, der er på udkig efter nye måder at spille deres yndlingsspil på.
 • Sættet i 3 sektioner er over 46 cm langt, 34 cm bredt og 26 cm dybt. Og når sektionerne omarrangeres og kombineres med andre LEGO® sæt, kommer der bare endnu større og bedre sjov ud af det!
 • Dette fysiske legesæt uden batterier styrker børns fingerfærdighed, kreativitet og evne til problemløsning. Uanset om børn leger selv eller som en gruppe, sørger deres fantasi for, at morskaben aldrig stopper!
 • Børn kan enten springe direkte ud i det og bygge for sjov, som de har lyst, eller de kan bruge den nemme vejledning til at sætte gang i byggeriet med det samme! Og hvis vejledningen forsvinder, kan der hurtigt downloades en ny fra LEGO.dk/buildinginstructions.
 • LEGO® Minecraft™ byg selv-sæt bringer al online-spændingen fra Minecraft over i virkelighedens verden. LEGO Minecraft sæt omfatter autentisk udseende modeller i høj kvalitet, der løfter børns legeoplevelse til en ny dimension!

Fakta

SerieLegoLego MinecraftMinecraftMinecraft Figurer
KategoriLego Minecraft
MærkeLego
Anbefalet alderFra 8 År
TagsLegetøj, Konstruktionslegetøj, Lego Minecraft, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse