menuGucca.dk - Logo

Lego Ninjago - Maxi Skoletaske Sæt I 2 Dele - Kai Of Fire - Rød Sort

Bliv skoleklar i en fart med denne LEGO Ninjago Kai of Fire skoletaske! Med LEGO Ninjago holdet bliver du hurtigt klar til sjove skoledage. LEGO Ninjago Kai of Fire skoletaske vil helt sikkert... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Bliv skoleklar i en fart med denne LEGO Ninjago Kai of Fire skoletaske!

Med LEGO Ninjago holdet bliver du hurtigt klar til sjove skoledage. LEGO Ninjago Kai of Fire skoletaske vil helt sikkert sætte et smil på de smås ansigter når de går ind i skolen. Denne sorte rygsæk med motiv af den seje røde Ninja Kai er dejlig let i sin vægt og er derfor perfekt til selv de mindste skolegængere. 

Dens letvægtige konstruktion og anatomisk formede ryglæn er designet til at passe rygsøjlen perfekt så vægten fordeles ligeligt. Juster de polstrede skulderstropper og brystremmen for at reducere vægten på skuldre og nakke.

Tasken er produceret i smuds- og vandafvisende materiale og er desuden designet med reflekser på alle fire sider, så de små lettere kan ses i trafikken i de mørke vintertider.

Den flotte skoletaske har en stor og rummelig lomme, der perfekt kan rumme A4 notesbøger og skolebøger. Der er også et rum til mindre objekter forrest i tasken, og to netlommer i siden, der kan holde drikkedunke til de lange skoledage, samt en lomme allerforrest til det medfølgende penalhus.. Inde i rygsækken vil du finde et navneskilt, et skema og en nøgle-clip.

Specifikationer:

  • Højde: 44 cm.
  • Bredde: 28 cm.
  • Dybde: 25 cm.
  • Vægt: 850 g.
  • Taske: 25 l.

Fakta

SerieLego Ninjago
GenreSkole Skoletasker
MærkeBbm
Anbefalet alderFra 5 År
TagsSkoletaske, Skoletasker, Taske, Tasker, Børnetaske, Tasker Til Børn, Lego Ninjago, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse