menuGucca.dk - Logo

Lego Ninjago - Maxi Skoletaske Sæt I 4 Dele - Energy - Grøn

Gør det let at blive skoleklar med et komplet LEGO Ninjago Energy skoletaskesæt!  LEGO sikrer leg og sjov for alle skolebørn med deres smarte, letvægtige og robuste skoletasker, der er helt... Læs mere.
969,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Gør det let at blive skoleklar med et komplet LEGO Ninjago Energy skoletaskesæt! 

LEGO sikrer leg og sjov for alle skolebørn med deres smarte, letvægtige og robuste skoletasker, der er helt fri for PVC, med 360 graders synlighed og helt unikke designs!

Med LEGO Ninjago heltene bliver du hurtigt klar til sjove skoledage. Denne grønne 33 liters skoletaske med motiv af LEGO Ninjago Energy vejer kun 850 g og er derfor perfekt til selv de mindste skolegængere. 

Dens letvægtige konstruktion og anatomisk formede ryglæn er designet til at passe rygsøjlen perfekt så vægten fordeles ligeligt. Juster de polstrede skulderstropper og brystremmen for at reducere vægten på skuldre og nakke.

Tasken er produceret i smuds- og vandafvisende materiale og er desuden designet med reflekser på alle fire sider, så de små lettere kan ses i trafikken i de mørke vintertider og på tidlige morgener.

Den flotte skoletaske har en stor og rummelig lomme, der perfekt kan rumme A4 notesbøger og skolebøger. Tasken er også udstyret med en smart termo-lomme til madpakker, der holder maden frisk og kølig i løbet af dagen! Der er også et rum til mindre objekter forrest i tasken, og to netlommer i siden, der kan holde drikkedunke i løbet af skoledagen, samt en lomme allerforrest til det medfølgende penalhus. Inde i rygsækken vil du finde et navneskilt, et skema og en nøgle-clip.

I tasken medfølger både et smart, matchende LEGO Ninjago Energy penalhus med CE certificeret indhold, en gymnastiktaske samt en rejsetaske med vådrum, der også kan benyttes som sportstaske!

Detaljer

  • Dimensioner: 42 x 24 x 28 cm
  • Skoletaske vægt: 850 g
  • Samlet vægt: ca. 1450 g
  • Skoletaske kapacitet: 28 L
  • PVC-, ftalat- og AZO-fri i slidstærkt materiale

Fakta

SerieLegoLego Ninjago
GenreSkole Skoletasker
MærkeBbm
Anbefalet alderFra 5 År
TagsSkoletaske, Skoletasker, Taske, Tasker, Børnetaske, Tasker Til Børn, Lego Ninjago, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse