menuGucca.dk - Logo

Lego Ninjago - Optimo Skoletaske Sæt 4 Dele - Jay Of Lightning - Blå

1 anmeldelse
Gør det let at blive skoleklar med et komplet LEGO Ninjago Jay of Lightning skoletaskesæt fra LEGO! LEGO sikrer leg og sjov for alle skolebørn med deres smarte, letvægtige og robuste... Læs mere.
939,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Gør det let at blive skoleklar med et komplet LEGO Ninjago Jay of Lightning skoletaskesæt fra LEGO!

LEGO sikrer leg og sjov for alle skolebørn med deres smarte, letvægtige og robuste skoletasker, der er helt fri for PVC, med 360 graders synlighed og helt unikke designs!

Med LEGO Ninjago holdet bliver du hurtigt klar til sjove skoledage. Denne 24 liters blå skoletaske vejer kun 750 g og er derfor perfekt til selv de mindste skolegængere. 

Dens letvægtige konstruktion og anatomisk formede ryglæn er designet til at passe rygsøjlen perfekt så vægten fordeles ligeligt. Juster de polstrede skulderstropper og brystremmen for at reducere vægten på skuldre og nakke.

Tasken er produceret i smuds- og vandafvisende materiale og er desuden designet med reflekser på alle fire sider, så de små lettere kan ses i trafikken i de mørke vintertider og på tidlige morgener.

Den flotte skoletaske har en stor og rummelig lomme, der perfekt kan rumme A4 notesbøger og skolebøger. Tasken er også udstyret med en smart termo-lomme til madpakker, der holder maden frisk og kølig i løbet af dagen! Der er også et rum til mindre objekter forrest i tasken, og to netlommer i siden, der kan holde drikkedunke i løbet af skoledagen, samt en lomme allerforrest til det medfølgende penalhus. Inde i rygsækken vil du finde et navneskilt, et skema og en nøgle-clip.

I tasken medfølger både et smart, matchende LEGO Ninjago Jay of Lightning penalhus, en gymnastiktaske samt en rejsetaske med vådrum, der også kan benyttes som sportstaske!

Detaljer

  • Mål: 40 x 28 x 18 cm 
  • Vægt: 750 g
  • Kapacitet: 24 L
  • 100% polyester
  • PVC-frit og slidstærkt materiale

Fakta

SerieLegoLego NinjagoLego Skoletasker
GenreSkole Skoletasker
MærkeBbm
Anbefalet alderFra 5 År
TagsSkoletaske, Skoletasker, Taske, Tasker, Børnetaske, Tasker Til Børn, Lego Ninjago, LegetøjKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Lego Ninjago - Optimo Skoletaske Sæt 4 Dele - Jay Of Lightning - Blå Skole til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • Super fin og let skoletaske sæt til skolestart :)