menuGucca.dk - Logo

Lethal Weapon / Dødbringende Våben - 1987 - Blu-Ray

1 anmeldelse
Roger Murtaugh (Danny Glover) er politimand med et solidt omdømme og en pletfri karriere. Han er en fredelig familie-far, som lige inden sin 50 års fødselsdag kun har meget kort tid til sin... Læs mere.
79,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Roger Murtaugh (Danny Glover) er politimand med et solidt omdømme og en pletfri karriere. Han er en fredelig familie-far, som lige inden sin 50 års fødselsdag kun har meget kort tid til sin pension. Alt hvad Murtaugh har brug for er fred, ro og orden - men han får lige præcis det modsatte. Murtaugh får nemlig en ny partner, Martin Riggs (Mel Gibson). Riggs er mere eller mindre psykotisk og tidligere medlem af specialstyrkerne, og på grund af sin kones død er han på randen af sammenbrud og selvmord.

Når Riggs er i marken tager han chancer - chancer der kan bringe hans kollegers liv i fare. Riggs er altså Murtaughs værste mareridt af en partner, men han har ikke noget valg. Som deres første opgave sættes det nye makkerpar på et selvmord, der viser sig at være et mord, som igen viser sig at være en del af en større narkosag.

Efterhånden som Riggs og Murtaugh borer dybere og dybere ned i sagen, opdager de, at de har at gøre med professionelle mordere, hyret som led i narkosmugling. Ved at efterforske sagen, træder Riggs og Murtaugh bagmændene over tæerne, og pludselig drages Murtaughs familie ind i det hele.

Da bagmanden - som går under dæknavnet "The General" - kidnapper Murtaughs teenage-datter, Rianne, sættes det umage makkerskab for alvor på prøve. Men de to politimænds efterhånden spirende venskab gør, at hvad der lignede en umulig kombination er blevet til en temmelig eksplosiv (og underholdende) blanding - et dødbringende våben!

Fakta

Oprindelig titelLethal Weapon
SerieDødbringende VåbenDødbringende Våben - Film
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1987
GenreAction
Spillelængde110 Min.
Censur15
SprogEngelsk, Italiensk, Spansk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Engelsk, Finsk, Hollandsk, Italiensk, Spansk
InstruktørRichard Donner
SkuespillereMel Gibson Danny Glover Gary Busey Lycia Naff
Billedeformat1080P High Definition
LydformatDolby Digital 5.1
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Blu-Ray Film - Dansk Udgave
TagsLethal Weapon / Dødbringende Våben, Blu-Ray


- Additional Scenes.
Trailer.


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Lethal Weapon / Dødbringende Våben - 1987 Blu-Ray til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse