• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.079 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Lets Get Lost - DVD

1 anmeldelse
Let's Get Lost blev indspillet på tolv dage for næsten ingen penge. Alligevel begejstrede den skæve komedie både publikum, kritikere og kulturpersoner som Lars von Trier. Den gjorde Sidse Babett... Læs mere.
49,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 26/10/2021
  • 30 dages returret

Let's Get Lost blev indspillet på tolv dage for næsten ingen penge. Alligevel begejstrede den skæve komedie både publikum, kritikere og kulturpersoner som Lars von Trier. Den gjorde Sidse Babett Knudsen til en stjerne og indvarslede den nye dogme-æra i dansk film.

Babett spiller den elskelige hystade Julie, der er godt og grundigt træt af mænd. Hendes kæreste René er netop skredet med en yngre model, og for to år siden lånte hun sin sofa til Mogens (Bjarne Henriksen). Han sidder der endnu og har tilmed fået selskab af sine (to) dagdriver-venner, Steffen og Thomas (Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby). For både kvinder og mænd er filmen et bramfrit indblik i det modsatte køn og deres hverdagsproblemer - fra fisseslikker-teori og fodboldfilosofi til drømmen om den store kærlighed, kunstnerkarrieren og mødet med Michael Laudrup.

Instruktør Jonas Elmers (Nynne) debut vandt priser for Bedste Film og Bedste Kvindelige Hovedrolle ved både Robert- og Bodil®-uddelingen. Let's Get Lost har aldrig tidligere været ude på DVD.

Se mere i:

Fakta

Oprindelig titelLet's Get Lost
Udgivelsesdato26/10/2021
Produktionsår1997
GenreKomedie Drama
Spillelængde92 Min.
Censur7
SprogDansk
UnderteksterEngelsk, Dansk For Hørehæmmede
InstruktørJonas Elmer
SkuespillereSidse Babett Knudsen Bjarne Henriksen Jesper Asholt Nicolaj Kopernikus Troels Lyby Mette Agnete Horn Martin Kongstad Tine Bernhard Nielsen
Manuskript afJonas Elmer
Skrevet afJonas Elmer
BilledeformatWidescreen 1.66:1
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandDanmark
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsSingler, Kriser, Kærester, Drømme, Hverdagen, Lets Get Lost, Dvd, Movie


- Kommentarspor


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Lets Get Lost DVD til 3 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse