• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.325 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Litteraturens Grundbegreber 2 - Karsten Møller - Bog

Indbinding: Indbundet
Litteraturens grundbegreber 2 bygger videre på de begreber, der blev introduceret i Litteraturens grundbegreber 1, og sætter fokus på områder som synsvinkel, identitet,... Læs mere.
389,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Litteraturens grundbegreber 2 bygger videre på de begreber, der blev introduceret i Litteraturens grundbegreber 1, og sætter fokus på områder som synsvinkel, identitet, perspektivering,psykoanalyse og eksistentialisme.

Litteraturens grundbegreber er bygget op som en gennemgang af grundlæggende begreber inden for skønlitteratur - prosa og lyrik - sagprosa og billedlæsning. De enkelte begreber gennemgås og belyses gennem en række eksempler, øvelser, forskellige teksttyper og billeder. Som afslutning på hvert kapitel er der en skriveøvelse, som ud over at indlære nogle fundamentale skriveværktøjer tager udgangspunkt i bogens tekster og i de begreber, som er indlært i kapitlet.

Der er således tale om, at eksempler, øvelser og begrebsindlæring overalt lægger op til at støtte læsningen, analysen og forståelsen af de tekster og billeder, som forekommer i de to bøger.

Omslagsgrafiker: Klaus Krogh - 2 Krogh ApS

Tegnet af: Klaus Krogh - 2 Krogh ApS

Fakta

SerieLitteraturens Grundbegreber
Forfatter(e)Karsten Møller Nis Johannsen
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788702008951
ISBN-108702008955
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag2
Sidetal240
DimensionerBredde: 17.2Cm - Højde: 25.7Cm
GenvejeLitteraturens Grundbegreber - Bøger
TagsBilledanalyse, Dansk Litteratur, Litteratur, Tekstanalyse, For 9. Klasse, For 8. Klasse, Tekstanalyse, Billedanalyse, Litteratur, Dansk Litteratur, For Danskundervisning, For Voksenundervisning, For Folkeskolen, Undervisningsmaterialer, Litteraturens Grundbegreber 2, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse