• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.423 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Livet Mellem Himmel Og Jord - Ana Sabic - Bog

Indbinding: Paperback
Ana Sabic som i dag er 25 år, som i dag arbejder som spirituel vejleder, har levet et liv mellem himmel og jord og såvel været meget tæt på døden, og sorgen der bragte hende ned i den sorte... Læs mere.
199,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Ana Sabic som i dag er 25 år, som i dag arbejder som spirituel vejleder, har levet et liv mellem himmel og jord og såvel været meget tæt på døden, og sorgen der bragte hende ned i den sorte kælder. Hendes styrke er kærligheden til livet og hvad livet tilbyder af muligheder, og det var netop den tillid til kærligheden der bragte hende op til lyset igen. Igennem denne bog vil du ikke kun blive inspireret igennem Ana’s historie og oplevelser gennem livet til at, lære om dit eget liv. Du vil gennem Ana’s viden om spiritualiteten og den åndelige verden der er hos dig hele tiden, blive guidet til at bringe dig selv i centrum for den kærlighed du er og dine evner til at skabe dit liv, med hjælp fra engle, og universets energi der findes i os alle.

Et løfte som Ana stærkt holder,er at hjælpe igennem spiritualitet at vise der er lys hvor end der er mørke, og det er et løfte man må sige hun holder godt, og et løfte som Ana’s klienter og mange andre ser sandheden i, og selv oplever til dagligt.

''Englene er altid ved din side, det eneste de beder om er tilladelse til dig vejlede dig.’’

Fakta

Forfatter(e)Ana Sabic
Genre(r)Biografier
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740488081
ISBN-10874048808X
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Sidetal117
TagsEngle, Spiritualitet, Åndelig, Guide, Livet Mellem Himmel Og Jord, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse