• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.363 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Livscyklusvurdering For Cirkulære Løsninger Med Fokus På Klimapåvirkning - Harpa Birgisdóttir - Bog

Indbinding: Paperback
Forundersøgelse. I rapporten Livscyklusvurdering for cirkulære løsninger med fokus på klimapåvirkning etableres der et første bud på dokumentation af cirkulære byggematerialers... Læs mere.
199,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Forundersøgelse.

I rapporten Livscyklusvurdering for cirkulære løsninger med fokus på klimapåvirkning etableres der et første bud på dokumentation af cirkulære byggematerialers klimapåvirkning. I byggeriet har der i de senere år været fokus på at finde holdbare løsninger til at minimere bygningers miljøbelastning og ressourcetræk. Her indgår ”cirkulær økonomi” som en af de fremgangsmåder, der fremhæves som løsningsforslag.

Cirkulær økonomi medfører øget fokus på graden af genbrug og genanvendelse af de byggevarer og bygningsdele, som har tilstrækkelig kvalitet hertil. På denne måde forventes det at kunne reducere både byggeriets miljøbelastning, ressourceforbrug og affaldsgenerering, men størrelsesordenen er stadig ukendt.

Livscyklusvurdering (LCA) har i en årrække været anvendt til at dokumentere bygningers miljøbelastning. For at udføre en LCA på bygninger er der derfor behov for god dokumentation af alle de anvendte materialers miljøbelastning.

Denne rapport præsenterer miljøbelastningen for en række byggematerialer samt CO2 besparelsen ved genanvendelse af gængse byggematerialer som murværk, beton, stål, træ, gipsplader, vinduer, tagsten, ventilationsrør, aluminiumsplader, døre og tagpap.

Fakta

Forfatter(e)Harpa Birgisdóttir Camilla Ernst Andersen Freja Nygaard Rasmussen Regitze Kjær Zimmermann Kai Kanafani
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788793585201
ISBN-108793585209
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal81
DimensionerBredde: 21.1Cm - Højde: 30Cm
TagsLivscyklusvurdering For Cirkulære Løsninger Med Fokus På Klimapåvirkning, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse