menuGucca.dk - Logo

Loewe Herreparfume - 001 Edp 100 Ml

Loewe 001 Man blev lanceret i 2016 som en del af et maskulint og feminint par. Loewe 001 Man er en træagtig og frisk duft til mænd. Denne parfume bringer tankerne hen på en ekspansiv skov og er... Læs mere.
809,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Loewe 001 Man blev lanceret i 2016 som en del af et maskulint og feminint par. Loewe 001 Man er en træagtig og frisk duft til mænd. Denne parfume bringer tankerne hen på en ekspansiv skov og er perfekt til de kølige efterårsdage.

Modehuset Loewe blev grundlagt i Madrid, Spanien i 1846 af en gruppe læderhåndværkere, og Loewe-mærket blev dannet, da de fik selskab af Enrique Roessberg.

I 1905 blev modehuset officiel leverandør af Royal House, og mærket begyndte at udvide. Deres første kvinders duft blev frigivet i 1972, og deres første mænds duft fulgte i 1974.

Topnoterne i denne parfume åbner op for en klar og frisk tone med mandarin, kalabrisk bergamotte og kardemomme. Topnoter fremtræder med det samme du sprøjter parfumen på, hvilket skaber førstehåndsindtrykket. De er intense men ikke langtidsholdbare.

Hjertenoterne fremhæver den søde og naturlige stemning og dufter skønt af cedertræ, cypress, ambrette, sandeltræ, vetiver og gulerodsfrø. Disse noter kommer frem når styrken fra topnoterne har aftaget. Hjertenoterne holder typisk mellem 2 og 3 timer.

Basenoterne er rige og intense runder af med en skøn duft af indonesisk patchouli og hvid moskus der suppleres med delikat, blomsterviol. Basenoterne er de sidste til at fremtræde og udvikle sig. Disse noter kan holde alt fra 4 timer til et døgn.

  • Køn: Mænd
  • Kapacitet: 100 ml
  • Type: EDP (Eau de Parfum)

Fakta

SerieAlle Loewe Herreparfume Produkter
GenreParfume Eau De Parfum
MærkeLoewe
TagsHerre Parfume, Parfume Til Mænd, Parfumer Til Mænd, Eau De Parfum, Loewe Herreparfume, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse