menuGucca.dk - Logo

Micmacs À Tire-Larigot - DVD

1 anmeldelse
En sen aften da Bazil sidder og nyder sin smøreost direkte fra folie og citerer replikker fra The Big Sleep, bliver han distraheret af et gadeskyderi og får en vildfaren kugle i hovedet. På... Læs mere.
29,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

En sen aften da Bazil sidder og nyder sin smøreost direkte fra folie og citerer replikker fra The Big Sleep, bliver han distraheret af et gadeskyderi og får en vildfaren kugle i hovedet. På operationsstuen slår kirurgen plat eller krone om Bazils fremtid. Skal kuglen ud, så Bazil bliver en grøntsag eller skal kuglen blive, så Bazil får et normalt liv dog med evig risiko for pludselig at falde død om?

Bazil bliver udskrevet fra hospitalet med kuglen i kraniet og er alene, arbejdsløs og husvild. Men en flok skæve eksistenser, der bor i en underjordisk skrotgrotte byder Bazil indenfor, og her møder han ikke blot hjertevarme men også en underfundig verden af containerguld, skraldekunst og andet godt krimskrams. Hele klunserkollektivet tager Bazil til sig og adopterer sammen med ham et brændende ønske om hævn over den våbenindustri, der ikke bare har støbt kuglen i Bazils hoved, men som også producerede den landmine, der slog hans far ihjel.
Undergrundens genbrugshelte udtænker en fuldstændig genial plan, der én gang for alle skal underminere de kyniske våbenproducenter. En plan af youtubisk format med globale efterdønninger.

Den franske mesterinstruktør, Jean-Pierre Jeunet, der fortryllede publikum verden over med Den fabelagtige Amélie fra Montmatre er tilbage med endnu en forrygende morsom og finurlig film.

I rollen som Bazil ses én af Frankrigs mest populære komikere, Dany Boon, der på rørende vis hylder nogle af filmhistoriens største legender: Buster Keaton, Charlie Chaplin og såmænd vores egen Egon Olsen.

Se mere i:

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2009
GenreKomedie
Spillelængde100 Min.
Censur11
SprogFransk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørJean-Pierre Jeunet
SkuespillereDominique Pinon André Dussollier Dany Boon Nicolas Marié Jean-Pierre Marielle Yolande Moreau Julie Ferrier Omar Sy
Manuskript afGuillaume Laurant
Skrevet afJean-Pierre Jeunet Guillaume Laurant
BilledeformatWidescreen 2.35:1
LydformatDolby Digital 5.1
ProduktionslandFrankrig
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
IMDBIMDBFilmen på IMDB (Åbner i et nyt vindue)
TagsMicmacs À Tire, Dvd, Movie


- To your heart’s content, wherever you want

- Animations - Absurd deaths

- Changing horses mid-stream

- Crackpots and screwballs

- Caught up in the machinery

- Sticking your nose in everything


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Micmacs À Tire-Larigot DVD til 3 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse