menuGucca.dk - Logo

Min Personlige Livshistorie - Bofællesskabet Frederiksgade - Bog

Indbinding: Hardback
En proces der styrker relationsdannelsen. MIN PERSONLIGE LIVSHISTORIE henvender sig til dig, der arbejder med livshistorie – dig, der har tænkt tanken, men mangler inspiration. Måske er du... Læs mere.
169,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 05/03/2020
  • 30 dages returret

En proces der styrker relationsdannelsen.

MIN PERSONLIGE LIVSHISTORIE henvender sig til dig, der arbejder med livshistorie – dig, der har tænkt tanken, men mangler inspiration. Måske er du pædagog, SOSU-medarbejder eller har en anden faglig baggrund, eller måske har du blot lyst til at hjælpe din pårørende med at få fortalt sin historie.

At arbejde med livshistorie styrker identiteten og kan have afgørende betydning for ældre og personer med nedsat funktionsevne, psykiske handicaps, og andre, der har brug for hjælp til at få fortalt deres historie. Vi er alle et produkt af det levede liv, og det er afgørende for relationen, at de personer, vi har tæt på, kender til dette levede liv.

Pædagoger med neuropædagogisk efteruddannelse og mange års erfaring med livshistorie har udarbejdet MIN PERSONLIGE LIVSHISTORIE. Bogen er tænkt som en skabelon, hvor hjælpeteksterne kan anvendes som inspiration – samtidig er der god plads til fantasi og personligt præg, så bogen bliver hovedpersonens værk.

Resultatet af processen og den færdige bog bliver en personlig livshistorie, der følger personen ved flytning, ved skift af omsorgspersoner med videre. MIN PERSONLIGE LIVSHISTORIE giver grobund for givende samtaler og kan anvendes ved relationsdannelse for at lære hovedpersonen bedre at kende.

Fakta

Forfatter(e)Bofællesskabet Frederiksgade
Genre(r)Hobby
Udgivelsesdato05/03/2020
ISBN-139788797193402
ISBN-108797193402
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal88
TagsMin Personlige Livshistorie, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse