menuGucca.dk - Logo

Minecraft Creeper Lampe

Lev i Minecraft-universet, selv når konsollen er slået fra. Det er ikke kun utroligt sjovt, det ser også utroligt godt ud. Med denne Minecraft-lampe kan du lyse dit værelse op på magisk vis.   ... Læs mere.
129,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Lev i Minecraft-universet, selv når konsollen er slået fra. Det er ikke kun utroligt sjovt, det ser også utroligt godt ud. Med denne Minecraft-lampe kan du lyse dit værelse op på magisk vis.  

Minecraft-spilleres mareridt kan godt være Creeper, der ubarmhjertigt jager verdens skabere! Denne lampe repræsenterer en af dem og ud over at skabe lys, når du tænder for den, skaber den også den klassiske lyd fra Creepers!

Ved første øjekast virker Minecraft som et forenklet spil med et grundlæggende koncept. Men for mange mennesker derude fungerer det som en platform for kreativitet og giver dem chancen for at opbygge deres helt egne bygninger i den vision, de designer.

For andre mennesker kan de lide efterforskningselementet i det tilfældigt genererede miljø og spændingen ved at navigere i enorme tunnelfabrikker og mineshafts på jagt efter skatte og dyrebare mineraler.

Størrelse: 19 x 16 cm

Fakta

SerieAlle Minecraft Produkter
GenreMerchandise Spil Merchandise
MærkePaladone Product
TagsMinecraft Creeper Lampe, Merchandise


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse