menuGucca.dk - Logo

Minecraft Krus - Lav Selv

Lev i Minecraft-universet, selv når konsollen er slået fra. Det er ikke kun utroligt sjovt, det ser også utroligt godt ud. Med dette Minecraft-krus kan du give dig selv tre ting på én gang:... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Lev i Minecraft-universet, selv når konsollen er slået fra. Det er ikke kun utroligt sjovt, det ser også utroligt godt ud. Med dette Minecraft-krus kan du give dig selv tre ting på én gang: spænding, leg og en god kop kaffe eller te.

Det farvestrålende Minecraft-krus forvandler dit morgenmadsbord til et gamers paradis, og kruset er altid en god idé som en gave. 

Ved første øjekast virker Minecraft som et forenklet spil med et grundlæggende koncept. Men for mange mennesker derude fungerer det som en platform for kreativitet og giver dem chancen for at opbygge deres helt egne bygninger i den vision, de designer.

For andre mennesker kan de lide efterforskningselementet i det tilfældigt genererede miljø og spændingen ved at navigere i enorme tunnelfabrikker og mineshafts på jagt efter skatte og dyrebare mineraler.

Nu kan du tage din verdensbygning og kreativitet til et helt nyt niveau med dette build-a-level krus!

Indeholder fire genanvendelige klistermærkeark, der har karakterer, mobs, værktøjer og blokke til placering, præcis hvor du vil på kruset for at skabe din helt egen brugerdefinerede verden, som du kan drikke fra.

  • Kapacitet på ca. 300 ml
  • Design dit eget krus
  • Officielt licenseret produkt

Fakta

SerieAlle Minecraft Produkter
GenreMerchandise Spil Merchandise
MærkePaladone Product
TagsMinecraft Krus, Merchandise


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse