menuGucca.dk - Logo

Minecraft Krus Med Kold-Varm Motiv

Ved første øjekast virker Minecraft som et forenklet spil med et grundlæggende koncept, men for mange mennesker derude fungerer det som en platform for kreativitet og giver dem chancen for at... Læs mere.
79,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Ved første øjekast virker Minecraft som et forenklet spil med et grundlæggende koncept, men for mange mennesker derude fungerer det som en platform for kreativitet og giver dem chancen for at opbygge deres helt egne bygninger i den vision, de designer.

For andre mennesker kan de lide efterforskningselementet i det tilfældigt genererede miljø og spændingen ved at navigere i enorme tunnelfabrikker og mineshafts på jagt efter skatte og dyrebare mineraler.

I årenes løb er Minecraft blevet større og bedre, de har tilføjet nyt indhold som vandlevende væsener og nye håndværksmuligheder, til ting som nye biome og andre miljøer som 'The End' og har holdt folk knyttet til spillet siden det blev udgivet i 2009.

Et sådant koncept er let for unge at spille og giver mange spillere en blødere introduktion til 'Survival' spiloplevelsen, og har som et resultat formået at sælge over 176 millioner eksemplarer over hele verden (hvilket gør det til et af de bedst sælgende spil nogensinde er lavet) .

Med dette krus kan du vise din kærlighed til det enormt succesrige spil. Dette varmeskiftskrus viser forskellige billeder, afhængigt af om koppen har en varm drik i det eller ej.

Når kruset er koldt, kan de to 'vigtigste' karakterer af Minecraft (Steve og Alex) ses blandt mørket med de velkendte lilla partikelflekker i baggrunden bag dem.

Hæld dog en varm drik i kruset, og se, når baggrundsmørket klarer op for at afsløre flere Endermen bag den glemsomme duo!
 
Produktets omtrentlige dimensioner er: 10 cm høj x 8 cm Diameter (Længden af ​​kruset med det medfølgende håndtag er ca. 12 cm)

Fakta

SerieAlle Minecraft Produkter
GenreMerchandise Spil Merchandise
MærkePaladone Product
TagsMinecraft Krus Med Kold, Merchandise


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse