menuGucca.dk - Logo

Mit Første One Man Show - Christian Fuhlendorff - DVD

14 anmeldelser
"Det her er min første DVD. Det er en optagelse af mit show fra 2008 på Comedy Zoo i København. Showet hedder ”Mit første one man show”, som jeg synes er en original titel, og så er det... Læs mere.
29,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

"Det her er min første DVD. Det er en optagelse af mit show fra 2008 på Comedy Zoo i København. Showet hedder ”Mit første one man show”, som jeg synes er en original titel, og så er det endda faktuelt korrekt. Det kunne også have heddet ”Mit andet one man show”, hvilket nok ville være en mere original titel, men dog faktuelt ukorrekt. Jeg har valgt at skrive noget af synopsen selv for at begrænse antallet af tillægsord og salgsgloser, som dem der står lige bagefter denne tekst, for det eneste jeg faktisk gerne vil sige er: Håber du kan lide showet og god fornøjelse ..."

- Christian Fuhlendorff

”Mit første one man show” er stand-up uden teater, tryl, sang og scenografi. Showet bygger på en usædvanlig 25-årig mands skæve observationer af dagligdagen. Med sin udsyrede tankegang sætter Christian Fuhlendorff sig selv, verden og dens særheder i centrum og delagtigør hudløst publikum i sine tanker. Vi lærer for eksempel at Christian ikke bryder sig om dværge, fordi de med deres store hoved ser ud som om, de ved mere end os andre (!?). Fuhlendorff har ikke de sædvanlige stand-up manerer. Hans uortodokse stil er dynamisk og levende – det ene øjeblik afslappet, grænsende til det sumpede, det næste manisk, så man helt taber pusten. Gennem hele showet har han en fin fornemmelse for det intuitive og improvisatoriske, hvilket underbygger dynamikken og holder publikums opmærksomhed fanget fra start til slut. Han ser det bizarre i det banale – og det morsomme i det menneskelige. Og så er han flabet så det vil noget. En eksponent for moderne stand-up og en stjerne i den ny generation af komikere på vej frem.

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2008
GenreStand-Up Og Shows
Spillelængde100 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
SkuespillereTobias Dybvad Christian Fuhlendorff Jesper Juhl
Manuskript afChristian Fuhlendorff
Skrevet afChristian Fuhlendorff
Billedeformat16:9
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandDanmark
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
IMDBIMDBFilmen på IMDB (Åbner i et nyt vindue)
TagsMit Første One Man Show, Dvd, Movie


- Bonus Klip
- Kommentarspor med Christian Fuhlendorff, Jesper Juhl & Tobias Dybvad


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Mit Første One Man Show - Christian Fuhlendorff DVD til 4 ud af 5 stjerner - baseret på 14 bedømmelser og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • Synes han er sjov og ikke for meget under bæltestedet