• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.417 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Mit Liv Med Psykisk Vold Og Stalking - Helena Beck Høier - Bog

Indbinding: Hardback
Samt livet efterfølgende. Når man er i det, lægger man ikke mærke til det, ser ikke hvordan et andet menneske misbruger ens tillid til at skaffe sig total kontrol over, ikke bare ens liv og... Læs mere.
309,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Samt livet efterfølgende.

Når man er i det, lægger man ikke mærke til det, ser ikke hvordan et andet menneske misbruger ens tillid til at skaffe sig total kontrol over, ikke bare ens liv og færden, men også over ens økonomi.

Man opdager ikke, før det er for sent, at det jo ikke er dig, som er forkert, men derimod den person, som nedgør dig, misbruger din tillid og hele tiden fortæller dig, hvor dum og uduelig du er. Selv om personen hamrer en køkkenkniv fyrre millimeter fra mit øre, ned igennem min bærbare pc og videre ned, hvor den sætter sig fast i computerbordet, gør at jeg ikke tør flygte.

Hvor jeg træffer valget om at afslutte dette liv for at kunne få fred, men hvor jeg bliver stoppet, begynder mit mareridt først for alvor. Min færden bliver overvåget, hundredevis af sms'er og opkald banker ind på min mobiltelefon, affald bliver smidt i min have m.v. Man står magtesløs, og møder man op hos ordensmagten, mødes man med den kommentar, at "Du er nok heller ikke let af bo sammen med." Og selv om personen var blevet straffet, hvilket han ikke gjorde, så ville mit mareridt blot blive endnu større, da personen så først ville hævne sig.

Fakta

Forfatter(e)Helena Beck Høier
Genre(r)Biografier
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740470093
ISBN-108740470091
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave1
Sidetal329
TagsPsykiskvold, Stalking, Tortur, Mit Liv Med Psykisk Vold Og Stalking, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse