menuGucca.dk - Logo

Moonlighter - Nintendo Switch

Under en arkæologisk udgravning blev der fundet et sæt af porte, som folk hurtigt fandt ud af ledte hen til andre verdener og dimensioner. Rynoka, en lille handelsby, blev fundet tæt ved... Læs mere.
289,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-20 hverdage
  • 30 dages returret

Under en arkæologisk udgravning blev der fundet et sæt af porte, som folk hurtigt fandt ud af ledte hen til andre verdener og dimensioner. Rynoka, en lille handelsby, blev fundet tæt ved udgravningsstedet, og her kan brave eventyrer anskaffe sig skatte, som de kun vil være i stand til at forestille sig i deres vildeste drømme.

Bestyr din forretning
Imens du er i Rynoka, kan du sætte ting til salg, finjustere deres pris, håndtere dine reserver af guld, rekruttere assistenter og opgradere butikken. Pas dog på, nogle skumle individer ønsker muligvis at stjæle fra dig.

Mød folk i landsbyen
At kende de forskellige personer i Rynoka og forstå hvad de har brug for, er helt essentielt for din forretning. Nogle personer har måske missioner til dig, imens andre søger sjældne genstande.

Skab og fortryl
Det indbyggede byggesystem er essentielt for din rejse i spillet. Snak med landsbyfolk for at skabe nye rustninger, våben og fortryl så dette.

Anskaf dig bytte
Når du besøger andre verdener, har du mulighed for at samle værdifulde ressourcer, våben, rustninger, skatte og mystiske artefakter. Derefter kan du håndtere de genstande du anskaffer dig, ved hjælp af unikke inventar baserede evner.

Kæmp med stil
Besejr forskellige fjender og bosser, og fordyb dig i de spændende kampmekanikker. Dybden af kampsystemet er afhængig af interaktioner mellem dine våben, evner, fjender og evner på dit udstyr. Skab din egen kampstil.

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos Gucca.dk, at handel på nettet skal være hurtigt, sikkert og billigt for kunderne.

Vi har fokus på sikkerhed

Online handel skal være sikkert for vores brugere. Vi vil derfor aldrig gå på kompromis med sikkerheden. NETS har godkendt vores Internet betalingsløsning, og det er din garanti for sikkerheden bag din betaling online. Derfor er handel og betaling hos Gucca fuldstændig sikkert.

Vi tilbyder altid 30 dages fuld returret hos Gucca.dk

De 30 dages returret er naturligvis gældende for alle produkter hos Gucca.dk. Det betyder kort sagt, at såfremt du har fortrudt købet, eller af andre årsager alligevel ikke måtte ønske varen, så returnerer du blot varen, og du vil få dine penge refunderet. Før du returnerer varen til os, er det en en god ide, hvis du kontakter os forinden.

Lynhurtig levering

Vi ved, at du er utålmodighed efter at få dit produkt, og vi har derfor skruet op for leveringstempoet, så produktet kommer hurtigt og sikkert frem til dig. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. På vores webshop fremgår lagerstatus ud for det enkelte produkt, så du kan altid få svar på, om vi er lagerførende. Vi er klar ved telefonen og på e-mail, hvis du har spørgsmål til leveringstiden og lagerstatus.

Muligheder for betaling online

Du har i vores shop mulighed for at foretage betaling på forskellige måder. Du skal naturligvis benytte den mulighed, der passer lige til dig. Lige meget hvilken betalingsmulighed, du benytter - kan du føle dig tryg og sikker. Benyt efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder der er tilgængelige. Anvender du kreditkort, har du den fordel, at vi først trækker penge fra din konto, den dag din vare afsendes til dig.

Vores kundeservice giver dig altid professionel hjælp

Opstår der problemer i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, eller har du spørgsmål, skriver eller ringer du naturligvis bare til os. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne imellem klokken 10-15 alle hverdage, og vi er klar til at yde dig kvalificeret hjælp med godt humør og smil på læben.

Track din forsendelse

Vi giver dig selvfølgelig muligheden for at tracke ordren hele vejen til du har den i hænderne. Når dit køb er helt fuldendt, kan du bagefter tilgå din egen personlige ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår vi afsender din pakke. Du får besked via e-mail, når din pakke forlader vores lager og er på vej.

Fakta

PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAction
ProducentMergegames
TagsMoonlighter


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse