menuGucca.dk - Logo

Murad - Pore And Shine Control Travel Duo

Murad Travel duo med Murads Oil and Pore Control Mattifier og Clarifying Cleanser. Oil and Pore Control Mattifier er en 10 timers matificerende kraft. Det er en oliefri, let SPF-fugtighedscreme,... Læs mere.
109,95 kr
Før: 119,95 krSpar 10,00 kr (8%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Murad Travel duo med Murads Oil and Pore Control Mattifier og Clarifying Cleanser.

Oil and Pore Control Mattifier er en 10 timers matificerende kraft. Det er en oliefri, let SPF-fugtighedscreme, som øjeblikkeligt minimerer porernes udseende med 54% og leverer 10 timers olie-, glans- og porekontrol.
Mikropartikler mindsker olie, matificerer, udglatter og mindsker urenheder. Avokado og afrikanske gule træbarkekstrakter reducerer synligt porestørrelsen og overskydende olie over tid og fugt forhindrer tørhed. 

Murads Clarifying Cleanser er den ultimative rens, der hjælper med at opløse overskydende olie, rense porerne, fjerne eksisterende urenheder og forhindre fremtidige udbrud. Formuleret med to typer salicylsyre - en fri form, der begynder behandling straks og en indkapslet form, der fortsætter behandlingen, selv efter skylning. Ekstrakt af grøn te hjælper med at berolige irritation for en sundere hud. 

Sættet indeholder:

  • Oil and Pore Control Mattifier, 50ml
  • Clarifying Cleanser, 200ml

Anbefales til olieret, kombineret og sensitiv hud.

Fakta

GenreHudpleje Gaveæsker
MærkeMurad
TagsHudpleje, Murad, Hudpleje


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse