• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.040 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Narciso Rodriguez Dameparfume - Narciso Poudrée Edp 30 Ml

I 2016 blev den feminine duft Narciso Poudree lanceret. Parfumen er en floral og frisk duft til feminine kvinder, og designeren der arbejdede med denne duft, er Aurelien Guichard. Narciso Rodriguez... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

I 2016 blev den feminine duft Narciso Poudree lanceret. Parfumen er en floral og frisk duft til feminine kvinder, og designeren der arbejdede med denne duft, er Aurelien Guichard.

Narciso Rodriguez Iii er født i New Jersey og er en berømt amerikansk modedesigner af cubansk afstamning. Hans design er blevet vist på adskillige berømtheder og politiske ikoner, inklusive den tidligere First Lady Michelle Obama i 2009.

Rodriguez studerede ved Parsons School of Design, inden han fik forskellige job hos ikoniske amerikanske designere, herunder Calvin Klein og Anne Klein under instruktør Donna Karan. I 1995 var Rodriguez designdirektør i både Tse i New York og hos Cerruti i Paris.

Han designede brudekjolen til sin ven Carolyn Bessete til hendes ægteskab med John Kennedy, Jr. Han vandt adskillige priser gennem 1990'erne for sine designs.

Han har lanceret over tre dusin parfumer siden 2003, da den første parfume blev frigivet. Adskillige designere arbejdede med disse dufte, herunder Alberto Morillas, Francis Kurkdjian, Sonia Constant og mere.

Topnoterne i denne parfume åbner op for en klar og frisk tone med jasmin, appelsinblomst og bulgarsk rose. Topnoter fremtræder med det samme du sprøjter parfumen på, hvilket skaber førstehåndsindtrykket. De er intense men ikke langtidsholdbare.

Hjertenoterne fremhæver den søde og naturlige stemning og dufter skønt af frisk moskus. Disse noter kommer frem når styrken fra topnoterne har aftaget. Hjertenoterne holder typisk mellem 2 og 3 timer.

Basenoterne er rige og intense runder af med en dejlig duft af patchouli, cedertræ, vetiver og tonkabønner. Basenoterne er de sidste til at fremtræde og udvikle sig. Disse noter kan holde alt fra 4 timer til et døgn.

  • Køn: Dame
  • Type: EDP (Eau de Parfum)

Fakta

SerieNarciso Rodriguez Dameparfume
KategoriParfume Eau De Parfum
MærkeNarciso Rodriguez
TagsDame Parfume, Parfume Til Kvinder, Parfumer Til Kvinder, Eau De Parfum, Narciso Rodriguez Dameparfume, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse