menuGucca.dk - Logo

Nina Ricci Dameparfume - Nina Edt 30 Ml

Nina Ricci Eau de Toilette parfume til kvinder er en elegant blomster- og frugtagtig duft, duften af ​​kandiserede frugter. Den kan bruges af kvinder i alle aldre, men den største gruppe af... Læs mere.
229,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Nina Ricci Eau de Toilette parfume til kvinder er en elegant blomster- og frugtagtig duft, duften af ​​kandiserede frugter. Den kan bruges af kvinder i alle aldre, men den største gruppe af købere er kvinder fra 25 år.

Duftnoter
Nina fra Nina Ricci åbner med citrus-noter af citron og lime. Hjertenoterne er søde, saftige og karamelagtige på grund af kandiseret æble, praline og vanilje, hvis overdådige slør bryder den blødt søde peon og moskus. Basen er æbletræ og hvid ceder

Eau de toilette
Eau de Toilette er en type parfume med en medium lav koncentration af parfumerede olier. Den er lavet med omkring 10% koncentrerede aromatiske forbindelser. Den består generelt mere vand end ethanol og er mindre koncentreret end Eau de Parfum. Du anbringer Eau de Toilette på kroppens pulspunkter, så duften har mulighed for at blomstre omkring dig.

Nina Ricci
Nina Ricci er et modehus grundlagt af Maria Nina Ricci og hendes søn Robert i Paris i 1932, og ejes af den spanske skønheds- og modegruppe Puig siden 1998. Nina Ricci designede tøjet, mens Robert forvaltede forretningen og økonomien. Hun arbejdede med stoffet direkte på mannequin for at sikre, at de havde form, når de var færdige. Nina Riccis designs blev snart kendt for den raffinerede, romantiske, altid feminine følelse, Maria tilføjer til alle sine samlinger.

Fakta

GenreParfume Eau De Toilette
MærkeNina Ricci
TagsParfume, Perfume, Parfumer, Skønhed, Eau De Toilette, Nina Ricci Dameparfume, Parfume

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.757 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner