Black Friday: Vanvittige tilbud hele dagen - Kun så længe lager haves
Gå til Black Friday
menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

Noma Guide Til Fermentering - René Redzepi - Bog

Indbinding: Indbundet
I denne bog deler René Redzepi og kokken David Zilber, der står for restauranten Nomas fermenteringslaboratorium, ud af deres teknikker, så man kan lave og lege med Nomas omfattende forrådskammer... Læs mere.
319,95 kr
Forlagets pris 399,95 krSpar 80,00 kr (20%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

I denne bog deler René Redzepi og kokken David Zilber, der står for restauranten Nomas fermenteringslaboratorium, ud af deres teknikker, så man kan lave og lege med Nomas omfattende forrådskammer af fermenter i sit eget køkken. Og lige så vigtigt viser bogen, hvordan man kan bruge disse ingredienser og derigennem udvikle sit eget repertoire, ved hjælp af over 100 originale opskrifter og 500 farvefotografier.   “René Redzepi og Noma-holdet tilfører en enorm kreativitet til den ældgamle og universelle praksis, som er fermentering. NOMA GUIDE TIL FERMENTERING er lettilgængelig for nybegyndere, men den vil også med sikkerhed forbedre kundskaberne hos os, som allerede er tryllebundet af fermenteringens store verden.” – Sandor Katz, prisvindende forfatter til The Art of Fermentation   “Med NOMA GUIDE TIL FERMENTERING har René og hans hold skrevet den definitive guide til fermenteret mad. Vi er alle blevet meget klogere af de mange års research, der ligger bag denne bog, og jeg er meget begejstret over, at amatørkokke såvel som professionelle nu har adgang til denne information.” – David Chang, kok/stifter af Momofuku   “Nomas laboratorium er den perfekte kulinariske kuvøse til at kaste sig over en tilbundsgående undersøgelse af fermentering. Det glæder mig, at Redzepi og Zilber har givet os adgang til deres omhyggelige research ved at forære os opskrifterne på deres mest succesfulde, og appetitlige, resultater!” – Alice Waters, forfatter til The Art of Simple Food   “NOMA GUIDE TIL FERMENTERING samler de detaljerede opskrifter fra restaurantens mest succesfulde påfund, dokumenterer hvor langt de er nået inden for det kulinariske felt, de selv har været med til at opdyrke og giver desuden en fremragende introduktion til kokke, både de professionelle og dem derhjemme, så de kan blive klogere på såvel praksis som glæderne ved at kokkerere med mikrober.” – Harold McGee, prisvindende forfatter til On Food and Cooking   “Efter at have læst NOMA GUIDE TIL FERMENTERING har jeg lyst til at laktofermentere alt i min nærhed! Der er simpelthen blevet åbnet op til en helt ny verden af ideer. René og hans Noma-hold deler generøst ud af deres viden om det, der begyndte som fermenterings-“ulykker”, og om hvordan mug, gær og bakterier på nærmest alkymistisk vis kan forvandle ens madlavning.” – Kylie Kwong, kok og medejer af Billy Kwong

Omslagsgrafiker: AKA Print A/S

Oversat af: Ninna Brenøe

Tegnet af: AKA Print A/S

Sikker e-handel

Hurtig, billig og sikker handel på Internettet er noget, som vi bestræber os på, at kunderne altid får hos Gucca.dk.

Gucca har fokus på sikkerhed

Ved online handel er det meget vigtigt, at sikkerheden er up-to-date, og det er derfor et område, vi vægter højt. NETS har godkendt vores Internet betalingsløsning, og det er din garanti for sikkerheden bag din betaling online. Så når du køber og foretager betaling via Internettet hos os, er det sikkert.

Vi tilbyder 30 dages returret hos Gucca

De 30 dages fuld returret er naturligvis gældende for alle produkter hos Gucca.dk. Med andre ord, såfremt du fortryder dit køb, kan du selvfølgelig returnere varerne og få dine penge tilbage - uden spørgsmål. Inden du sender returvaren tilbage, er det en fordel, hvis du først tager kontakt til os.

Sikker levering med lynets hast

Vi ønsker ikke at du skal vente for længe på dit produkt, og vi har derfor fokus på at sikre den hurtigste levering. Det medfører, at hvis din vare er på lager, så modtager du den indenfor 1-2 hverdage. Den præcise lagerstatus er altid tydelig ud for hver enkelt vare. Vi sidder klar på e-mail og ved telefonen, hvis du har spørgsmål til lagerstatus og leveringstid.

Online betalingsmuligheder

Når du køber hos Gucca, er det muligt at vælge mellem forskellige betalingsmuligheder. Du vælger bare den betalingsmulighed, der passer lige til dig. Du har altid garanti for en sikker og tryg handel, uanset hvilke af vores betalingsmuligheder du foretrækker at vælge. Se alle vores betalingsmuligheder ved at klikke på linket. Desuden skal du huske på, at når du benytter kreditkort, trækker vi først pengene den dag vi afsender varen til dig.

Vi tilbyder naturligvis professionel hjælp, når du ønsker det

Skulle der opstå spørgsmål eller problemer undervejs, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os. Kundeservice er åben mellem 10-15 på hverdage, og vi er parat ved telefonen eller på e-mailen til at give dig kvalificeret assistance med et smil på læben og i godt humør.

Spor ordren hele vejen

Handler du hos os, har du mulighed for at følge din forsendelse hele vejen, fra den forlader vores lager, og til den er kommet. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at logge ind på din egen personlige ordreside. På din personlige ordreside kan du følge med i, hvornår vi afsender dit produkt. I det øjeblik produktet er på vej, modtager du leveringsinformation herom via e-mail.

Fakta

Oprindelig titelThe Noma Guide To Fermentation
SerieFermentering
Forfatter(e)René Redzepi David Zilber
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788702286120
ISBN-108702286120
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal456
DimensionerBredde: 19.8Cm - Højde: 26.1Cm
GenvejeFermentering - Bøger
TagsNoma Guide Til Fermentering, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse