Oprydningsudsalg - se alle tilbud
close

Nordisk Film Klassikere Boks - DVD

6 anmeldelser
179,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Boksen indeholder følgende film:

Affæren I Mølleby:
Mølleby er en lille hyggelig købstad, vi er i 1924, hvor synet af en Rolls Royce fra København er en sensation. Men alt er ikke så idyllisk, som det ser ud.

Byens nye borgmester, prøver at få bygget et nyt teglværk, for at sikre byens vækst og fremtid, men den forrige borgmester gør alt for at stikke en kæp i hjulet for de højtflyvende planer.

Så er der lagt op til masser af spænding og morskab i den helt ægte Morten Korch stil.

Ballade På Christianshavn:
Ballade på Christianshavn er den eneste spillefilm om og med alle de folkekære figurer fra tv-serien "Huset på Christianshavn".

Balladen opstår, da en fæl bolighaj, Hallandsen, i skikkelse af Poul Bundgaard planlægger at rive hele Amagergade ned for at opføre et stort Christianshavns-center. Beboerne er i starten lykkeligt uvidende om, at deres hus er i alvorlig fare.

6 Dagesløbet:
Vi følger løbet, der dag for dag udvikler sig mere og mere dramatisk og ender som en udholdenhedskamp mellem Ivan og Otto – og tillige en kamp om Lilian.

De Røde Heste:
Den unge Ole vender efter veloverstået eksamen på Landbohøjskolen hjem for at erfare, at hans forlovede har svigtet ham.

Netop som han har besluttet sig for at emigrere, bliver han bedt om at tage til nabogården for at hjælpe en gammel ven, der er syg og på falittens rand. Her møder han gårdejerens datter, Bente, og sammen beslutter de sig for at bekæmpe træneren, Willer, der vil gøre hvad som helst for at få fat i gården.

Ditte Menneskebarn:
Ditte bliver født i fattigdom, og i sine første år bor hun hos sine elskelige bedsteforældre. Men da hendes mor gifter sig med kræmmeren Lars Peter, tager hun Ditte med sig, og Ditte må nu agere opofrende lillemor for sine nye halvsøskende.

Poeten Og Lillemor:
Vi møder Poeten og Lillemor i en lille kvistlejlighed, hvor de forsøger at klare dagen og vejen, hele tiden forfulgt af en fæl kreditor.Lykken tilsmiler den dag, for en dag modtager Poeten et stort legat, der sætter dem i stand til at realisere deres drøm om den ståtækte bondehusidyl.

Yderligere information

SerieMorten KorchPoeten Og Lillemor
Produktionsår2010
KategoriFilm Dvd Film
GenreKomedie Drama Box-Sæt Danske Film
Spillelængde580 Min.
Censur11
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

At gøre online handel til en hurtig, billig og ikke mindst sikker oplevelse for brugerne, har altid været en af vores topprioriteter.

Sikkerheden er meget vigtig

Hos Gucca.dk prioriterer vi sikkerheden meget højt, og vi ser den, som det aller vigtigste område ved e-handel. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi fået den bedste garanti for, at sikkerheden bag din online betaling er i orden. Derfor er det at købe og betale hos Gucca.dk altid helt sikkert.

Du har altid 100 dages returret

Når vi siger 100 dages fuld returret, så mener vi det selvfølgelig på alle vores produkter. Det betyder ganske enkelt, at hvis du af en eller anden årsag ikke måtte ønske din vare, kan du selvfølgelig bare returnere varerne og få dine penge refunderet - uden spørgsmål. Inden du sender returvaren tilbage, er det en fordel, hvis du først tager kontakt til os.

Sikker levering med lynets hast

Vi mener, det er meget vigtigt, at du som kunde modtager dit produkt hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, så vil du oftest få varen leveret indenfor 1-2 hverdage. Den nøjagtige lagerstatus er tydelig ud for hver enkelt vare. Du har altid mulighed for at sende en e-mail eller ringe, hvis du er i tvivl om leveringstid eller lagerstatus.

Muligheder for betaling online

Der er mange muligheder for betaling, når du handler hos os, og du vælger naturligvis selv, hvordan du vil betale. Du gør bare brug af den betalingsform, der passer dig bedst. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsform du vælger. Her finder du alle vores betalingsmuligheder. Først når din vare bliver afsendt, bliver beløbet trukket fra din konto.

Du har altid adgang til personlig hjælp hos vores kundeservice

Hvis du i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk møder udfordringer eller har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Mellem 10-15 på hverdage sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi tager imod din henvendelse med godt humør og et smil.

Spor ordren hele vejen

Vi giver dig naturligvis muligheden for at spore din forsendelse hele vejen til du har den i hænderne. Når dit køb er færdiggjort, kan du bagefter få adgang til din egen ordreside. På din ordreside kan du se, hvornår vi sender dit produkt. Når vi har afsendt din vare, vil du i samme øjeblik modtage en e-mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Nordisk Film Klassikere Boks DVD til 5 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser
Bedøm produktet
Søren Petersen
Rimelig gode film til en god pris.
Bodil Bondo-Larsen
Er rigtig rigtig sjov og velspillet
Michella Wieck
Har kun set Ditte menneskebarn, som også var grunden til at jeg købte boksen. Fantastisk medrivende
Ejner Bomberg
ok
Arne Madsen
Hurtig levering