menuGucca.dk - Logo

Old Spice Herreparfume - Original Edt 100 Ml

Old Spice cologne af Old Spice blev oprindeligt lanceret i år 1938 og er en klassisk duft for mænd. Denne cologne er en varm, frisk og krydret duft designet af parfumer Albert Hauck. Toppen... Læs mere.
159,95 kr
Før: 169,95 krSpar 10,00 kr (6%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Old Spice cologne af Old Spice blev oprindeligt lanceret i år 1938 og er en klassisk duft for mænd. Denne cologne er en varm, frisk og krydret duft designet af parfumer Albert Hauck.

Toppen åbner stærkt og har dufte af aldehyder, appelsin og citron blandet med de krydrede noter af muskatnød og stjerneanis. Hjertet i denne duft består af blomsternoter, nelliker og jasmin, der fungerer som hovedaftalerne, før de giver plads til aromatisk kanel og pimento. Duften afsluttes med en stærk, robust base, der indeholder aromaen af ambergris, benzoin og cedertræ, noter af vanille, moskus og tonkabønner der tilføjer et varmt, sødt touch.

Old Spice er baseret i USA og blev oprettet i 1934 af William Lightfoot Schultz. Virksomheden, der oprindeligt tilbyder plejeprodukter til kvinder, frigav sin første duftlinje til mænd i 1938 og er blevet et af de førende navne inden for duftindustrien.

  • Køn: Mænd
  • Type: EDT (Eau de Toilette)

Fakta

GenreParfume Eau De Toilette
MærkeOld Spice
TagsHerre Parfume, Parfume Til Mænd, Herreparfumer, Parfumer Til Mænd, Eau De Parfum, Old Spice Herreparfume, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse