• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.147 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Our World Is Ended - Day One Edition - Nintendo Switch

En historie med katastrofale konsekvenser Our World is Ended følger Judgement 7, et hold af unge udviklere, der arbejder på en helt ny spilmotor kaldet W.O.R.L.D programmet. Når du har et... Læs mere.
279,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-20 hverdage
  • 30 dages returret

En historie med katastrofale konsekvenser

Our World is Ended følger Judgement 7, et hold af unge udviklere, der arbejder på en helt ny spilmotor kaldet W.O.R.L.D programmet. Når du har et Augumentet Reality headset på ændrer dette revolutionere program landskabet i virkeligheden.

Da Reiji, spillets deltidsdirektør, afprøver programmet i Asakusas gader, får han et foruroligende bybillede frem. Kan dette være en fejl eller er der mere til spillet end hvad møder øjnene?

Hans tvivl bliver snart bekræftet, da medlemmerne af Judgement 7 finder sig selv fanget mellem fiktion og virkelighed. Karakterer og skabninger fra deres tidligere spil har brudt gennem til denne verden og risikerer nu at blive virkelige. Byen er på randen til at blive overskrevet og dens skæbne afhænger af dine handlinger.

Judgement 7's kamp for at bringe verden tilbage begynder nu!

En verden mellem virkelighed og fiktion
Gå på opdagelse i en nøjagtig gengivelse af Asakusa, et af Tokyos mest velkendte distrikter, hvor elementer fra spillets verden langsomt manifesterer sig og truer med at ødelægge hele distriktet. 

Storslået grafik
Nyd den storslåede grafik i en unik og levende computergenereret tegnestil. De detaljerige omgivelser vækker Asakusa til live med en unik atmosfære. 

Det interaktive Selection Of Soul-system 
Når hovedpersonen, Reiji, bliver nervøs, udløser det S.O.S (Selection Of Soul)-systemet. Hans følelser flyder ud på skærmen inden de forsvinder. Reagér hurtigt på valgmulighederne, og se hvordan dine valg påvirker dialogen.

Fakta

PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreStrategi
ProducentPqube
TagsOur World Is Ended


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse