menuGucca.dk - Logo

Parenthood - DVD

3 anmeldelser
Instruktør Ron Howard har samarbejdet med Steve Martin og en række stjerneskuespillere for at skabe dette hylende morsomme, rørende og uforglemmelige portræt af livets mest givende... Læs mere.
79,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Instruktør Ron Howard har samarbejdet med Steve Martin og en række stjerneskuespillere for at skabe dette hylende morsomme, rørende og uforglemmelige portræt af livets mest givende beskæftigelse: Forældreskabet.

Familien Buckman er moderne mennesker, der står over for det velkendte dilemma – at opdrage deres børn på den ”rigtige” måde. Midt i den hele står Gil (Steve Martin), som er lykkedes med at bevare sin enestående humoristiske sans, mens han også forsøger at pleje sin karriere og være en kærlig ægtemand og far. Gil og resten af familien Buckman opdager, at den ”perfekte” forælder blot skal støtte børnene i at være sig selv.

Mary Steenburgen, Rick Moranis, Tom Hulce, Jason Robards og Dianne Wiest tilfører yderligere liv til denne hjertevarme komedie.

Se mere i:

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1989
GenreKomedie Drama
Spillelængde118 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk, Engelsk, Portugisisk
InstruktørRon Howard
SkuespillereKeanu Reeves Steve Martin Jason Robards Rick Moranis Dianne Wiest Mary Steenburgen Martha Plimpton Tom Hulce
Manuskript afLowell Ganz Babaloo Mandel
Skrevet afRon Howard Lowell Ganz Babaloo Mandel
Billedeformat4:3 Full-Frame
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsHele Den Pukkelryggede Familie, Parenthood, Dvd, Movie


-


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Parenthood DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 3 bedømmelser og 2 anmeldelser

Skriv anmeldelse


  • Jeg har nu over kort tid bestilt godt 50 DVD'ere inkl. bokse og fået tilsendt mange større pakker til min adresse i Grønland. ALLE mine bestillinger er sendt inden for 2 dage og modtaget efter 1 uge. Og det er virkelig hurtigt. Alt går let og elegant, når jeg handler med GUCCA, og hvis jeg indsender spørgsmål eller forespørgsler er der et høfligt svar i min mailboks efter 24 timer! Jeg er fuldt ud tilfreds. ????????????


  • Det hele var som forventet ,jeg har handlet her før og jeg gør det igen .