Pensionsrettigheders Behandling Ved Separation, Skilsmisse Og Død - Irene Nørgaard - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
269,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • historyForlænget returret til 31. januar
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Den 1. januar 2007 trådte de nye regler om pensioners behandling ved separation, skilsmisse og død i kraft. Disse regler får i større eller mindre omfang betydning for mange ægtefæller. Særlig er principperne for behandlingen af pensioner på separations- og skilsmisseskifte ændret. Tidligere skulle tjenestemandspensioner og andre pensionsrettigheder i form af løbende, livsbetingede ordninger ikke deles på separations- og skilsmisseskifter, mens pensionsrettigheder i form af kapital- eller ratepensioner skulle deles. Det medførte urimelige situationer, når ægtefæller havde hver sin type pensionsrettighed, og når den ene havde en løbende, livsbetinget pensionsret, mens den anden slet ingen pension havde.

De nye regler tager udgangspunkt i, at hver ægtefælle beholder sin pension, men dog kun i det omfang pensionen er rimelig. Det betyder, at kun helt sædvanlige arbejdsmarkedspensioner og lignende rettigheder ikke deles, hvorimod rettigheder i øvrigt, f. eks. en supplerende privat kapitalpension, indgår i delingen. Samtidig retter de nye regler op på de urimeligheder, der kan følge af udgangspunktet. Således er det efter de nye regler - i modsætning til tidligere - muligt at blive kompenseret pensionsmæssigt, hvis man har haft orlov eller været deltidsansat for at passe børn mv., eller hvis man efter et langvarigt ægteskab vil blive stillet pensionsmæssigt urimeligt.

Reglerne er dermed en afbalancering af - eller et kompromis mellem - to hensyn: Hensyn til pensioners alderdomsforsørgelsesformål for den enkelte og hensyn af familiepolitisk art. Reglerne skal dække ægtefæller, der har været gift i kort eller i lang tid, som har forskellig alder, som er tæt på pensionsalderen eller helt unge, som har vidt forskellige typer pensioner, som har været gift før, som har meget forskellige økonomiske forhold i øvrigt osv. Derfor er det i reglernes forarbejder i vidt omfang tilkendegivet, hvordan man har tænkt sig, at reglerne skal anvendes i de forskellige situationer. Denne bog redegør for lovændringerne og deres forarbejder, og den tager nogle yderligere problemstillinger omkring aftaler mv. under behandling.

Yderligere information

Forfatter(e)Irene Nørgaard
KategoriBøger
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757415773
SprogDansk
ISBN-108757415773
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Gucca har siden starten haft et ønske om, at online handel skal være så billigt, hurtigt og sikkert for brugerne som muligt.

Sikkerheden kommer altid i første række

Hos Gucca.dk prioriterer vi sikkerheden utrolig højt, og vi ser den, som det aller vigtigste område ved nethandel. For at give dig tryghed når du køber hos os, bruger vi naturligvis kun en NETS godkendt Internet betalingsløsning. Så når du køber og betaler via nettet hos Gucca, er det sikkert.

Du har naturligvis altid 100 dages fuld returret på dit køb

De 100 dages fuld returret er naturligvis gældende for alle typer varer hos Gucca. Så hvis du har fortrudt dit køb, og ikke måtte ønske at beholde varen, så kan du uden videre returnere den uønskede vare til os, og så refunderer vi pengene. Før du vælger at returnere produktet til os, er det en en god ide, hvis du kontakter os forinden.

Kort leveringstid

Det er meget vigtigt, at du som vores kunde modtager dit produkt både hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, så vil du oftest modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du ud for hver enkelt vare har mulighed for at følge nuværende lagerstatus. Du har altid mulighed for at sende en e-mail eller ringe, såfremt du er i tvivl om lagerstatus eller leveringstid.

Sådan kan du betale online

Du har i vores shop mulighed for at foretage betaling på forskellige måder. Du kan altid benytte netop den betalingsform, der passer lige til dig. Du handler altid sikkert og trygt, lige meget hvilken betalingsmetode du vælger. Benyt efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder du kan benytte. Når du betaler med kreditkort, så hæver vi først pengene, når vi afsender dit produkt.

Kundeservice - altid mulighed for personlig assistance

Støder du på problemer, eller har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, ringer eller skriver du selvfølgelig bare til os. Du kan sende e-mail eller ringe til os imellem kl. 10-15 på hverdage, og vi bestræber os altid på, ikke bare at give dig den assistance du ønsker, men også at det er med et smil på læben og i godt humør.

Sådan sporer du din ordre

Vi giver dig naturligvis muligheden for at spore forsendelsen hele vejen til den er kommet. Du kan logge ind på din egen ordreside, så snart købet er fuldendt. Fra din personlige ordreside kan du se, hvor langt din forsendelse er kommet i systemet. I samme øjeblik varen er på vej til dig, får du leveringsinformation herom via e-mail.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet