INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  Levering med omdeling 39,95 kr.      Bullet  Gratis over 599 kr.

Persondataloven - Dorte Høilund - Bog

Af Dorte Høilund

209,95 kr.
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

– En indføring

Persondataloven er et vigtigt område inden for forvaltningsretten og erfaringsmæssigt en lov, der er vanskelig at håndtere. Loven gælder både for offentlige myndigheder, private virksomheder, foreninger, organisationer mv. Formålet med denne bog er at give en grundig og overskuelig introduktion til de centrale bestemmelser i persondataloven. Bogen har fokus på emner som behandling af personoplysninger, borgerens rettigheder, beskyttelse af personoplysninger, erstatning og straf. Bogen er rettet mod alle, der ønsker en indføring i persondataloven, herunder studerende på BA- og professionsbachelorniveau.

Omslagsgrafiker: Louise Perlmutter

Fakta om Persondataloven

Forfatter(e)Dorte Høilund
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741256689
ISBN-108741256689
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal160
DimensionerBredde: 13.5Cm - Højde: 21.5Cm
TagsPersondataloven, Bøger, Bog

Fakta om Persondataloven

Forfatter(e)Dorte Høilund
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741256689
ISBN-108741256689
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal160
DimensionerBredde: 13.5Cm - Højde: 21.5Cm
TagsPersondataloven, Bøger, Bog

Synopsis

Niveau: fagligt niveau. Indhold: Indledning, formål og begreber Regler om personoplysninger Den registrerede borgers rettigheder Datasikkerhed - beskyttelse af personoplysninger Anmeldelse til Datatilsynet Tilsyn, [...] erstatning og straf Særligt om postlister

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Det siger vores kunder29.590 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Anne ØsterbyAnne Østerby
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Lynhurtig levering og stort udvalg

    Alt var som forventet. Sjældent at du kan købe 23 gode dvd´er til 500 kr. Også hurtig levering.... så nu skal der ses film.

  • Malene FrydMalene Fryd
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    God kundeservice

    Jeg fik fantastisk kundeservice i forbindelse med en fejlbestilling.

  • Leif K. KristiansenLeif K. Kristiansen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Flot leveret, og flot kvalitet

    En ærlig og flot udstyret levering. Absolut en kvalitets partner med en udsigt til flere leveringer til mig!

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Nyhedsbrev
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

29.590 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN