INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 599 kr.
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Persondataloven - Dorte Høilund - Bog

Af Dorte Høilund

209,95 kr.
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

– En indføring

Persondataloven er et vigtigt område inden for forvaltningsretten og erfaringsmæssigt en lov, der er vanskelig at håndtere. Loven gælder både for offentlige myndigheder, private virksomheder, foreninger, organisationer mv. Formålet med denne bog er at give en grundig og overskuelig introduktion til de centrale bestemmelser i persondataloven. Bogen har fokus på emner som behandling af personoplysninger, borgerens rettigheder, beskyttelse af personoplysninger, erstatning og straf. Bogen er rettet mod alle, der ønsker en indføring i persondataloven, herunder studerende på BA- og professionsbachelorniveau.

Omslagsgrafiker: Louise Perlmutter

Fakta om Persondataloven

Forfatter(e)Dorte Høilund
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741256689
ISBN-108741256689
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal160
DimensionerBredde: 13.5Cm - Højde: 21.5Cm
TagsPersondataloven, Bøger, Bog

Fakta om Persondataloven

Forfatter(e)Dorte Høilund
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741256689
ISBN-108741256689
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal160
DimensionerBredde: 13.5Cm - Højde: 21.5Cm
TagsPersondataloven, Bøger, Bog

Synopsis

Niveau: fagligt niveau. Indhold: Indledning, formål og begreber Regler om personoplysninger Den registrerede borgers rettigheder Datasikkerhed - beskyttelse af personoplysninger Anmeldelse til Datatilsynet Tilsyn, [...] erstatning og straf Særligt om postlister

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Det siger vores kunder30.484 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Karin P. HansenKarin P. Hansen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Uproblematisk

    Det var nemt og gik hurtigt med at få varen hjem.

  • Mette L. AndreasenMette L. Andreasen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Hurtig levering og billig vare

    Kan varmt anbefales.

  • Torben PoulsenTorben Poulsen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Fin service

    Købte en DAB-radio på vegne af min svigerinde, som imidlertidig, straks efter bestillingen var afgivet, fortrød købet. I en mail bad jeg om at få annulleret købet, og det fik jeg en hurtig og venlig bekræftelse på.

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Nyhedsbrev
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

30.484 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN