INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  Levering med omdeling 39,95 kr.      Bullet  Gratis over 599 kr.

Persondataloven - Dorte Høilund - Bog

Af Dorte Høilund

199,95 kr.Før: 219,95 kr.Spar 20,00 kr. (9%)
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

– En indføring

Persondataloven er et vigtigt område inden for forvaltningsretten og erfaringsmæssigt en lov, der er vanskelig at håndtere. Loven gælder både for offentlige myndigheder, private virksomheder, foreninger, organisationer mv. Formålet med denne bog er at give en grundig og overskuelig introduktion til de centrale bestemmelser i persondataloven. Bogen har fokus på emner som behandling af personoplysninger, borgerens rettigheder, beskyttelse af personoplysninger, erstatning og straf. Bogen er rettet mod alle, der ønsker en indføring i persondataloven, herunder studerende på BA- og professionsbachelorniveau.

Omslagsgrafiker: Louise Perlmutter

Fakta om Persondataloven

Forfatter(e)Dorte Høilund
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741256689
ISBN-108741256689
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal160
DimensionerBredde: 13.5Cm - Højde: 21.5Cm
TagsPersondataloven, Bøger, Bog

Fakta om Persondataloven

Forfatter(e)Dorte Høilund
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741256689
ISBN-108741256689
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal160
DimensionerBredde: 13.5Cm - Højde: 21.5Cm
TagsPersondataloven, Bøger, Bog

Synopsis

Niveau: fagligt niveau. Indhold: Indledning, formål og begreber Regler om personoplysninger Den registrerede borgers rettigheder Datasikkerhed - beskyttelse af personoplysninger Anmeldelse til Datatilsynet Tilsyn, [...] erstatning og straf Særligt om postlister

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Det siger vores kunder28.626 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Henrik PedersenHenrik Pedersen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Super nemt og hurtigt

    Dejligt sted at handle, overskueligt og hurtig levering.

  • Carina-Maria S. HooseCarina-Maria S. Hoose
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Nemt og hurtigt

    Fik varen allerede dagen efter jeg bestilte, så det er jo perfekt.

  • Marianne ThomsenMarianne Thomsen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Perfekt

    Fik det jeg bestilte og til lovede tid.

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Nyhedsbrev
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

28.626 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN