Black Week: Nye tilbud hver dag hele ugen - Kun så længe lager haves
Gå til Black Week

INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  Levering med omdeling 39,95 kr.      Bullet  Gratis over 599 kr.
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg - Jensen U - Bog

Af Jensen U

299,95 kr.Vejl. pris: 325,00 kr.Spar 25,05 kr. (8%)
  • +50 stk. på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

Persondataloven og sagsbehandling i praksis henvender sig til alle, der er i berøring med behandling af afgørelsessager i den offentlige forvaltning. Både studerende, praktikere, konsulenter og andre, der har behov for indsigt i persondatalovens samspil med og indflydelse på konkret sagsbehandling kan have glæde af bogen.

Bogen er den eneste, der har specielt fokus på persondatalovens regler ved behandling af persondata i forbindelse med afgørelsessager. Persondatalovens grundregler gennemgås og illustreres med praksis og der gives praktiske anvisninger på, hvordan persondataloven overholdes ved behandling af afgørelsessager. De persondataretlige krav holdes desuden op mod de almindelige forvaltningsretlige regler med henblik på at illustrere forskelle og ligheder.

Ulrich Stigaard Jensen er ankechef i Natur- og Miljøklagenævnet og eksterne lektor i forvaltningsret ved Københavns Universitet. Derudover underviser han i forskellige sammenhænge i persondataret, forvaltningsret og LEAN.

Indholdsoversigt

Kapitel 1. Persondatalovens baggrund og formål
Kapitel 2. Persondatalovens terminologi og begreber
Kapitel 3. Grundprincipper for behandling af personoplysninger - en ramme sættes
Kapitel 4. De materielle behandlingsregler
Kapitel 5. Oplysningspligt
Kapitel 6. Indsigtsrettten
Kapitel 7. Indsigelsesretten og ret til berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger
Kapitel 8. Udveksling af personoplysninger mellem offentlige myndigheder
Kapitel 9. Offentliggørelse af personoplysninger på Internettet
Kapitel 10. Afsluttende bemærkninger

Forkortelser
Litteratur
Afgørelser
Bilagsfortegnelse

Fakta om Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg

Forfatter(e)Jensen U
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757420425
ISBN-108757420424
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Oplag1
DimensionerBredde: 15.4Cm - Højde: 23Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Persondataloven, Lovgivning, Offentlig Forvaltning, Sagsbehandling, Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg, Bøger, Bog

Fakta om Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg

Forfatter(e)Jensen U
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757420425
ISBN-108757420424
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Oplag1
DimensionerBredde: 15.4Cm - Højde: 23Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Persondataloven, Lovgivning, Offentlig Forvaltning, Sagsbehandling, Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg, Bøger, Bog

Synopsis

Niveau: fagligt niveau

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Det siger vores kunder26.599 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Nis StaackNis Staack
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Helt fint

    Alt forløb præcis som forventet.

  • Kim LarsenKim Larsen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Hurtig levering

    2 dage så kom min pakke, super service:-)

  • Leif K. KristiansenLeif K. Kristiansen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Flot leveret, og flot kvalitet

    En ærlig og flot udstyret levering. Absolut en kvalitets partner med en udsigt til flere leveringer til mig!

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Nyhedsbrev
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

26.599 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN