INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  Levering med omdeling 39,95 kr.      Bullet  Gratis over 599 kr.

Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg - Jensen U - Bog

Af Jensen U

289,95 kr.Vejl. pris: 325,00 kr.Spar 35,05 kr. (11%)
  • +50 stk. på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Persondataloven og sagsbehandling i praksis henvender sig til alle, der er i berøring med behandling af afgørelsessager i den offentlige forvaltning. Både studerende, praktikere, konsulenter og andre, der har behov for indsigt i persondatalovens samspil med og indflydelse på konkret sagsbehandling kan have glæde af bogen.

Bogen er den eneste, der har specielt fokus på persondatalovens regler ved behandling af persondata i forbindelse med afgørelsessager. Persondatalovens grundregler gennemgås og illustreres med praksis og der gives praktiske anvisninger på, hvordan persondataloven overholdes ved behandling af afgørelsessager. De persondataretlige krav holdes desuden op mod de almindelige forvaltningsretlige regler med henblik på at illustrere forskelle og ligheder.

Ulrich Stigaard Jensen er ankechef i Natur- og Miljøklagenævnet og eksterne lektor i forvaltningsret ved Københavns Universitet. Derudover underviser han i forskellige sammenhænge i persondataret, forvaltningsret og LEAN.

Indholdsoversigt

Kapitel 1. Persondatalovens baggrund og formål
Kapitel 2. Persondatalovens terminologi og begreber
Kapitel 3. Grundprincipper for behandling af personoplysninger - en ramme sættes
Kapitel 4. De materielle behandlingsregler
Kapitel 5. Oplysningspligt
Kapitel 6. Indsigtsrettten
Kapitel 7. Indsigelsesretten og ret til berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger
Kapitel 8. Udveksling af personoplysninger mellem offentlige myndigheder
Kapitel 9. Offentliggørelse af personoplysninger på Internettet
Kapitel 10. Afsluttende bemærkninger

Forkortelser
Litteratur
Afgørelser
Bilagsfortegnelse

Fakta om Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg

Forfatter(e)Jensen U
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757420425
ISBN-108757420424
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
DimensionerBredde: 15.4Cm - Højde: 23Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Persondataloven, Lovgivning, Offentlig Forvaltning, Sagsbehandling, Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg, Bøger, Bog

Fakta om Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg

Forfatter(e)Jensen U
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757420425
ISBN-108757420424
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
DimensionerBredde: 15.4Cm - Højde: 23Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Persondataloven, Lovgivning, Offentlig Forvaltning, Sagsbehandling, Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg, Bøger, Bog

Synopsis

Niveau: fagligt niveau

Anmeld Skriv en anmeldelse

Vores brugere har endnu ikke bedømt Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg. Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Det siger vores kunder25.014 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Kim LarsenKim Larsen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Hurtig levering

    2 dage så kom min pakke, super service:-)

  • Malene FrydMalene Fryd
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    God kundeservice

    Jeg fik fantastisk kundeservice i forbindelse med en fejlbestilling.

  • Camilla SørensenCamilla Sørensen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Nem og hurtig levering

    Jeg fandt hurtigt frem til de film jeg søgte, bestilte og 2 dage senere lå de 2 dvd'er jeg havde købt i min postkasse.

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Blog
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
  • Nyhedsbrev
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

25.014 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisa/DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN