menuGucca.dk - Logo

Persondataret - Dorte Høilund - Bog

Persondataretten er blevet helt central de seneste årtier i takt med den hastige teknologiske udvikling. Offentlige myndigheder og private virksomheder har nu mulighed for at anvende... Læs mere.
279,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-5 hverdage
  • 30 dages returret

Persondataretten er blevet helt central de seneste årtier i takt med den hastige teknologiske udvikling. Offentlige myndigheder og private virksomheder har nu mulighed for at anvende personoplysninger i hidtil uset omfang. Dette stiller større krav til, at personoplysninger behandles forsvarligt.

Persondataområdet reguleres af EU’s persondataforordning og databeskyttelsesloven, der sammen indeholder både reviderede og nye regler om behandling af personoplysninger. Som eksempel kan nævnes nye og skærpede rettigheder til borgerne. Derudover skal alle offentlige myndigheder og visse private virksomheder have en databeskyttelsesrådgiver. Endvidere stilles der større krav til dokumentation, og overtrædelse af forordningen medfører skærpede sanktioner.

Denne 2. udgave er opdateret og udvidet med bestemmelserne i databeskyttelsesloven, der supplerer bestemmelserne i persondataforordningen.

Bogen Persondataret giver en systematisk indføring i gældende regler og retningslinjer på området. Den giver en aktuel fremstilling af feltet, som det ser ud efter persondataforordningen og databeskyttelsesloven, der begge er trykt i bogen.

Dorte Høilund er advokatfuldmægtig og har i mange år undervist i forvaltningsret og persondataret. Hun er forfatter til Persondataloven. En indføring (3. udg. 2015) og Retssikkerhed og juridisk metode (2. udgave 2018).

Sikker e-handel

Billig, sikker og hurtig nethandel er noget, som vi bestræber os på, at kunderne altid får hos Gucca.dk.

Sikkerhed er utrolig vigtig

Handel på nettet skal være sikkert for vores brugere. Vi vil derfor aldrig gå på kompromis med sikkerheden. For at få den største garanti for sikkerheden ved online betaling, har vi opnået at få NETS til at godkende vores betalingsløsning. Køb og betaling er derfor altid fuldstændig sikkert.

Vi tilbyder 30 dages returret hos os

Gucca giver 30 dages returret, helt uafhængig af hvilken type vare du måtte have købt hos os. Kort sagt vil det sige, at fortryder du dit køb, så send blot varen tilbage til os, og du vil få dine penge tilbage. Før du returnerer varen til os, er det altid en en god ide, hvis du forinden kontakter os.

Altid hurtig & sikker levering

For os er det essentielt, at du modtager dit produkt så sikkert og hurtigt som muligt. Helt konkret modtager du varen indenfor 1-2 hverdage, såfremt din vare er på lager. Bemærk, at du ud for hver enkelt vare altid kan følge nuværende lagerstatus. I tvivl om leveringstiden og/eller lagerstatus? Så hold dig ikke tilbage med at tage kontakt til os.

Sådan kan du betale

I vores shop har du mulighed for at vælge blandt adskillige betalingsmetoder. Den betalingsform der passer bedst til dig, er naturligvis den du skal benytte. Det er den samme høje sikkerhed, uanset hvilken betalingsmulighed du gør brug af. Her kan du finde alle vores betalingsmuligheder. Benytter du betalingskort, så giver det dig den fordel, at vi først hæver penge fra din bankkonto, den dag varen sendes afsted til dig.

Kundeservice - få professionel assistance

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, når du besøger vores shop, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til os. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 10-15, og vi tilstræber altid, ikke bare at yde dig den assistance du har behov for, men også at det er med et smil på læben og i godt humør.

Mulighed for at tracke ordren

Når du har bestilt dine produkter, kan du altid spore ordren, og vide hvornår den kommer frem. Når du har gennemført købet, kan du tilgå din personlige ordreside. På din personlige ordreside er det muligt at se, hvornår din pakke sendes afsted fra vores lager. Når varen forlader vores lager og er på vej, modtager du en e-mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

Forfatter(e)Dorte Høilund
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741272733
ISBN-108741272733
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Oplag1
Sidetal368
DimensionerBredde: 17.1Cm - Højde: 24.1Cm
TagsPersondataret, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.404 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner