menuGucca.dk - Logo

Persondataretlige Grundfigurer - Peter Blume - Bog

Strejftog i den nye persondataret. Med EU-persondataretsforordningen er der sket væsentlige ændringer i den persondataretlige regulering, som ikke blot har praktisk, men tillige principiel... Læs mere.
349,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Strejftog i den nye persondataret.

Med EU-persondataretsforordningen er der sket væsentlige ændringer i den persondataretlige regulering, som ikke blot har praktisk, men tillige principiel betydning. Meget af det, som med persondataloven gælder i dag, vil fortsætte, men i en ny indpakning, samtidig med at egentlige nye tiltag ser dagens lys. Dette bliver en del af dansk ret, når forordningen får virkninger 25. maj 2018.

Denne begivenhed gør det nærliggende at overveje de grundlæggende retlige figurer, der understøtter databeskyttelsen og som har betydning for den interesseafvejning, som reguleringen hviler på. Et centralt spørgsmål er på hvilken måde relationerne mellem de registrerede og de dataansvarlige samt databehandlerne kan normeres således, at der en tilfredsstillende databeskyttelse og samtidig en realistisk mulighed for at anvende personoplysninger. Dette spørgsmål kræver konstant nye svar.

Bogen indeholder overvejelser og refleksioner vedrørende en række af persondatarettens grundspørgsmål. 

Indholdsoversigt: 

  • Forord
  • Kapitel 1. Tradition og nyt
  • Kapitel 2. Reguleringsform
  • Kapitel 3. Reguleringsmodel
  • Kapitel 4. Behandlingsbetingelser
  • Kapitel 5. Sikkerhed
  • Kapitel 6. Rettigheder
  • Kapitel 7. Den globale scene
  • Kapitel 8. Realitet eller fiktion
  • Kapitel 9. For hvem ringer klokkerne
  • Kapitel 10. Offentlig eller privat sektor
  • Kapitel 11. Persondatarettens ekspansive tendens
  • Litteratur
  • Domsregister
  • Stikordsregister

Sikker e-handel

Hos Gucca har vi for øje at gøre online handel billigt, hurtigt og sikkert for brugerne.

Sikkerhed frem for alt

Ved handel på nettet er det kolossal vigtigt, at sikkerheden er up-to-date, og derfor er det et område, vi har stor fokus på. NETS har godkendt vores Internet betalingsløsning, og det fungerer som den overvejende garanti for betalingssikkerheden. Derfor er køb og betaling hos os altid helt sikkert.

Du har altid 30 dages fuld returret

Vi tilbyder altid 30 dages returret, og det er uagtet hvilken vare, du har købt hos Gucca.dk. Det betyder kort sagt, at hvis du har fortrudt dit køb, eller af anden grund alligevel ikke ønsker din vare, kan du med god samvittighed sende din vare tilbage til os, herefter vil du få dine penge refunderet. Inden du sender din returvare tilbage, er det en en god ide, at tage kontakt til os først.

Kort leveringstid

Vi ønsker ikke at du skal vente i alt for lang tid på din vare, og vi fokuserer derfor på at sikre levering på kortest mulig tid. Hvis din vare er på lager, leverer vi den til dig indenfor 1-2 hverdage. Du kan altid se den nøjagtige lagerstatus på det enkelte produkt. Vi er klar ved telefonen og på e-mail, hvis du har spørgsmål til leveringstiden og lagerstatus.

Hvordan vil du gerne betale?

Når du handler hos Gucca, så kan vi tilbyde dig at vælge blandt adskillige typer betalinger. Den betalingsmulighed der passer dig bedst, er selvfølgelig den du skal benytte. Lige meget hvad du benytter, kan du føle dig helt sikker og tryg, når du køber hos os. Se hvilke betalingsmuligheder du har ved at klikke på linket. Først når dit produkt bliver afsendt, bliver beløbet hævet fra din bankkonto.

Kundeservice - få personlig assistance

Støder du på problemer når du besøger Gucca.dk, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe eller sende e-mail til os imellem 10-15 alle hverdage, og vi tager imod din henvendelse med et smil og godt humør.

Følg din ordre

Når du handler hos Gucca, kan du bagefter se, hvor langt din ordre er kommet. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at gå ind på din personlige ordreside. På din ordreside kan du se, hvornår din pakke er blevet sendt afsted. Du får besked via mail, når din pakke forlader vores lager og er på vej til dig.

Fakta

Forfatter(e)Peter Blume
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757435375
ISBN-108757435375
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal200
DimensionerBredde: 15.6Cm - Højde: 23.2Cm
TagsPersondataretlige Grundfigurer, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

34.106 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner