menuGucca.dk - Logo

Peter Pedal - Sænker Sørøvere Og Andre Eventyr - DVD

Peter Pedal er tilbage med helt nye steder, der skal udforskes og ting, der skal undersøges. Som altid kan han bruge noget hjælp fra sine venner; Hundley, Gnocchi, Bill og manden med den gule hat.... Læs mere.
29,95 kr
Før: 49,95 krSpar 20,00 kr (40%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Peter Pedal er tilbage med helt nye steder, der skal udforskes og ting, der skal undersøges. Som altid kan han bruge noget hjælp fra sine venner; Hundley, Gnocchi, Bill og manden med den gule hat. Der er lagt op til eventyr med 8 historier i Peter Pedal - Sænker Sørøvere og andre eventyr!

Peter Pedal Sænker Sørøvere
Den stolte vagthund Hundley er også lidt af en skibshund, der længes efter at sætte sejl på de syv have. En nat, mens Hundley sover, bliver hans drøm til "virkelighed" - og det ender med det helt store drømmeeventyr til havs.

Op, Op Og Af Sted
Et tøjr, en kurv og en masse varm luft - alle 3 ting er nødvendige for at kunne rejse af sted i en varmluftsballon, opdager Peter.

Den Magiske Have
Kokken Pisghetti løber tør for friske grøntsager, og Peter Pedal forsøger at hjælpe ved at luge kokkens taghave. Peter ved bare ikke ret meget om planter, og det ender med, at han giver alle grøntsagerne op sammen med ukrudtet!

Uhyrer I Natten
Peter Pedal synes, det er mærkeligt, at al maden forsvinder fra fuglenes foderautomat i løbet af én nat. Hvem eller hvad spiser fuglenes mad? Peter Pedal er fast besluttet på at løse mysteriet og bliver oppe hele natten. Han opdager en babypungrotte, der har mistet sin familie...

Peter Pedal På Slangejagt
Peter Pedal kigger på en slange og opdager pludselig, at slangen har mistet sit skind. Bekymret tager han skindet med til dyrehandleren for at få en forklaring, men han glemmer at lukke døren til slangeburet!

Peter Pedal, Havaben
Peter Pedal og manden med den gule hat er overlykkelige, da de bliver inviteret med på en ubåd på jagt efter en vejrsatellit, der er faldet ned fra rummet. Det bliver deres første undervandseventyr!

Kampen Om Fuglefoderet
Peter Pedal elsker at fodre fuglene, men de må virkelig være sultne, for fuglefrøene forsvinder lynhurtigt! Peter Pedal forstår det ikke og vender tilbage med flere fuglefrø, men så ser han pludselig en stor, busket hale, der stikker ud af foderautomaten...

Det Store Labyrintløb
Peter Pedal er ekspert i at finde rundt i labyrinten på dækkeservietten i restauranten, men han kommer virkelig på prøve, da manden med den gule hat tager ham med til den årlige labyrintkonkurrence på Renkins-gården...

Fakta

Oprindelig titelCurious George - Sails With The Pirates
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2011
GenreTil Børn
SeriePeter Pedal
Spillelængde85 Min.
CensurTilladt For Alle
BilledeformatWidescreen 1.78:1
LydformatDolby Digital 2.0
SprogDansk, Norsk, Svensk, Finsk
UnderteksterIngen
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
InstruktørCathy Malkasian Scott Heming Frank Marino
SkuespillereJim Cummings Kath Soucie Jeff Bennett Frank Welker Elizabeth Daily Lex Lang Rino Romano Annie Mumolo
Manuskript afH.a. Rey Michael Maurer Joe Fallon
Skrevet afH.a. Rey Michael Maurer Joe Fallon
TagsPeter Pedal, Dvd, Movie

-

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.796 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner