menuGucca.dk - Logo

Philips - Clockradio Med Fm Radio, Alarm Og Snooze - Aj3400 - Sort

1 anmeldelse
Clockradioen fra Philips leverer både stor lyd og praktisk betjening samt den bedste radio med digital FM-indstilling. Den har et stort display, så du hurtigt kan se, hvad klokken er, samt... Læs mere.
249,95 kr
 • Varen er på lager
 • Levering: 4-7 hverdage
 • 30 dages returret

Clockradioen fra Philips leverer både stor lyd og praktisk betjening samt den bedste radio med digital FM-indstilling. Den har et stort display, så du hurtigt kan se, hvad klokken er, samt indbygget backupstrøm, så du er sikker på at komme op til tiden, selv hvis strømmen går.

FM digital indstilling
Med digital FM-radio får du yderligere musikmuligheder til din musiksamling på dit Philips-lydsystem. Stil blot ind på den station, du ønsker som fast station, og hold forudindstillingsknappen nede for at gemme frekvensen. Med gemte radiostationer kan du hurtigt hente din yndlingsradiostation uden at skulle indstille frekvensen manuelt hver gang.

Vågn op til din yndlingsmelodi eller lyden af buzzeren
Vågn op til lyden fra din yndlingsradiostation eller en buzzer. Du skal bare indstille alarmen på din Philips clockradio, så den vækker dig med den radiostation, du lyttede til sidst, eller du kan vælge at blive vækket af en buzzer-lyd. Når vækketidspunktet er nået, vil din Philips clockradio automatisk tænde for den radiostation eller udløse buzzeren.

Dobbelt alarm, der vækker dig og din partner på forskellige tidspunkter
Philips-lydsystemet har to ringetidspunkter. Indstil det ene til at vække dig, og det andet til at vække din partner.

Information

 • Understøttede radiobånd: FM, MW
 • FM radio: Ja
 • Skærm: LED
 • Vækkeur: Ja
 • Snooze funktion: Ja
 • Antal batterier: 2
 • Batteritype: AAA

Sikker e-handel

Nethandel er nødt til at være hurtigt, sikkert og billigt for vores kunder. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.

Det vigtigste er sikkerheden

Ved handel på Internettet er det meget vigtigt, at sikkerheden er i orden, og det er derfor et område, vi vægter højt. Vores Internet betalingsløsning er godkendt af NETS, hvilket fungerer som din garanti for betalingssikkerheden. Derfor er det også 100% sikkert at handle og foretage betaling hos Gucca.

Vi tilbyder 30 dages returret hos Gucca.dk

Der er ingen indskrænkninger i returretten. Vi yder 30 dages returret på alle produkter. Det medfører ganske enkelt, at hvis du af den ene eller anden grund ikke måtte ønske din vare, så sender du blot varen, og du vil få dine penge tilbage. Du kan med fordel tage kontakt til os, før du vælger at sende dit produkt tilbage.

Hurtig & sikker levering

At du som kunde hos Gucca modtager din vare både hurtigt og sikkert, er af stor betydning for os. Vi bestræber os på, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Den nøjagtige lagerstatus er altid tydelig ved hver enkelt vare. Er du i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sådan kan du betale online

Når du handler hos Gucca, tilbyder vi dig at vælge blandt adskillige typer betalinger. Du skal selvfølgelig benytte den betalingsform, der passer dig bedst. Det er den samme høje sikkerhed, uanset hvilken betalingsmulighed du benytter. Du kan se alle betalingsmuligheder her. Når du vælger at betale med betalingskort, hæver vi først pengene, når vi sender dig dit produkt.

Vi tilbyder naturligvis altid personlig assistance, når du har behov for det

Støder du på problemer når du besøger Gucca.dk, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan sende e-mail eller ringe til os mellem 10-15 alle hverdage, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Mulighed for at tracke forsendelsen

Når du handler hos Gucca.dk, kan du bagefter spore, hvor langt din ordre er kommet. Efter gennemførsel af dit køb kan du få adgang til din ordreside. Du kan følge med i, hvornår vi sender dine produkter, på ordresiden. Du modtager også en mail fra os i samme øjeblik, vi afsender dine varer.

Fakta

MærkePhilipsKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Philips - Clockradio Med Fm Radio, Alarm Og Snooze - Aj3400 - Sort Tv Og Lyd til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


 • Virker som den skal - let at indstille og let at aflæse og radio lyder godt