menuGucca.dk - Logo

Philips Hue - Buratto 4 Spotlys Inkl. Fjernbetjening - Aluminium

Philips Hue white ambience Buratto-spot leveres med en trådløs dæmperkontakt og en hvid GU10 LED-lyskilde, der hjælper dig med at slappe af, læse, koncentrere dig og samle energi. Nyd det... Læs mere.
1.519,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Philips Hue white ambience Buratto-spot leveres med en trådløs dæmperkontakt og en hvid GU10 LED-lyskilde, der hjælper dig med at slappe af, læse, koncentrere dig og samle energi. Nyd det naturlige hvide lys, der tilpasser sig dine daglige rutiner. Philips Hue Bro følger ikke med.

Nem og trådløs betjening med lysdæmperkontakten (medfølger)
Med den batteridrevne lysdæmperkontakt til Philips Hue kan du nemt styre dine hvide lyskilder. Du kan skifte mellem de 4 forskellige lystemaer ved blot at trykke på knappen, dæmpe eller øge lysniveauet og nyde brugervenligheden. Den trådløse lysdæmperkontakt kan placeres hvor som helst i sin lille og elegante dock. Brug den som fjernbetjening eller som lyskontakt på væggen, og nyd den rette belysning til alle dagens øjeblikke. Du kan tilføje op til 10 Hue-lyskilder til en lysdæmperkontakt.

Slap af, læs, koncentrer dig, og få energi med lysopskrifter
Lys påvirker vores humør og adfærd. Philips Hue kan hjælpe dig med at gøre dine daglige rutiner til øjeblikke, som du kan nyde. Spring morgenkaffen over og gør dig klar til dagen med et køligt, klart, hvidt dagslys, der giver energi til krop og sind. Hold fokus med finjusteret klart, hvidt lys. Eller sæt dig godt tilbage og slap af med et blødt, hvidt lys som en perfekt afslutning på dagen.

Fald i søvn og vågn naturligt
Philips Hue hjælper dig med at komme ud af sengen på den bedste måde for dig og giver dig en frisk start på dagen. Lysstyrken øges gradvist som ved en solopgang, hvormed du vågner naturligt i stedet for at blive vækket af et larmende vækkeur. Få den bedste start på dagen. Om aftenen hjælper det afslappende, varme hvide lys dig med at slappe af, falde til ro og forberede din krop til en behagelig nattesøvn. Denne funktionalitet kræver forbindelse til Philips Hue-broen.

Indstil timere efter eget ønske
Philips Hue kan få det til at se ud, som om du er hjemme, når du ikke er, ved hjælp af planlægningsfunktionen i Philips Hue-appen. Indstil lyskilderne til at tænde på et forudindstillet tidspunkt, så lyset er tændt, når du kommer hjem. Du kan endda indstille rummene til at tænde på forskellige tidspunkter. Og du kan naturligvis lade lyskilderne slukke gradvist om aftenen, så du aldrig skal være bekymret for, om du har ladet lyset være tændt. Denne funktionalitet kræver forbindelse til Philips Hue-broen.

Sikker e-handel

E-handel er nødt til at være billigt, sikkert og hurtigt for kunderne. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.dk.

Sikkerheden er meget vigtig

Online handel skal være helt sikker for vores brugere. Vi vil derfor aldrig gå på kompromis med sikkerheden. Vores online betalingsløsning er godkendt af NETS, hvilket er din garanti for sikkerheden bag din betaling online. Køb og betaling er derfor altid 100% sikkert.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 30 dage

De 30 dages fuld returret er naturligvis gældende for alle varer hos Gucca.dk. Med andre ord, såfremt du ønsker at fortryde købet, så send blot din vare retur til os, og vi refunderer dine penge. Du er naturligvis velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål, før du returnerer et produkt.

Kort leveringstid

Det er meget vigtigt, at du som vores kunde modtager dit produkt både sikkert og hurtigt. Vi tilstræber, at du får varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Husk, at du ved hver enkelt vare altid kan se nuværende lagerstatus. Du har altid mulighed for at ringe eller sende en e-mail til os, hvis du har spørgsmål til leveringstid eller lagerstatus.

Vælg din betaling

I vores webshop har du mulighed for at vælge blandt mange forskellige typer betalingsmetoder. Den betalingsmulighed der passer bedst til dig, er naturligvis den du bør benytte. Lige meget hvilken betalingsmetode, du gør brug af - kan du føle dig tryg og sikker. Alle vores betalingsmuligheder finder du her. Bemærk at pengene først trækkes fra din bankkonto, når vi sender din vare.

Kundeservice - få personlig hjælp

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, når du besøger vores webshop, så tag endelig kontakt til os. Du kan ringe eller sende e-mail til os alle hverdage mellem 10-15, og vi er parat til at hjælpe dig - med godt humør og et smil.

Track ordren hele vejen til din adresse

Hvis du handler hos os, har du mulighed for at følge ordren. Når købet er helt gennemført, kan du bagefter besøge din personlige ordreside. Her har du mulighed for at følge med i, hvornår din pakke sendes afsted. I det øjeblik produktet er på vej til dig, modtager du information herom via e-mail.

Fakta

MærkePhilips
KeywordElektronik, Lys, Belysning, LED, Lampe, Lamper, Smart Home, Smarthome


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse