menuGucca.dk - Logo

Philips Hue - White Ambiance - Connected Wellner Bordlampe

Brug Wellner Philips hue-bordlampen med hvidt, stemningsskabende lys sammen med dit Philips hue-system og få glæde af naturligt, hvidt lys, der hjælper dig med at vågne, få energi, fokusere,... Læs mere.
619,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Brug Wellner Philips hue-bordlampen med hvidt, stemningsskabende lys sammen med dit Philips hue-system og få glæde af naturligt, hvidt lys, der hjælper dig med at vågne, få energi, fokusere, læse og slappe af. Nyd denne bordlampes tidløse design. Philips Hue Bro er ikke inkluderet.

Nem og trådløs betjening med lysdæmperkontakten (medfølger)
Med den batteridrevne lysdæmperkontakt til Philips Hue kan du nemt styre dine hvide lyskilder. Du kan skifte mellem de 4 forskellige lystemaer ved blot at trykke på knappen, dæmpe eller øge lysniveauet og nyde brugervenligheden. Den trådløse lysdæmperkontakt kan placeres hvor som helst i sin lille og elegante dock. Brug den som fjernbetjening eller som lyskontakt på væggen, og nyd den rette belysning til alle dagens øjeblikke. Du kan tilføje op til 10 Hue-lyskilder til en lysdæmperkontakt.

Slap af, læs, koncentrer dig, og få energi med lysopskrifter
Lys påvirker vores humør og adfærd. Philips Hue kan hjælpe dig med at gøre dine daglige rutiner til øjeblikke, som du kan nyde. Spring morgenkaffen over og gør dig klar til dagen med et køligt, klart, hvidt dagslys, der giver energi til krop og sind. Hold fokus med finjusteret klart, hvidt lys. Eller sæt dig godt tilbage og slap af med et blødt, hvidt lys som en perfekt afslutning på dagen.

Indstil timere efter eget ønske
Philips Hue kan få det til at se ud, som om du er hjemme, når du ikke er, ved hjælp af planlægningsfunktionen i Philips Hue-appen. Indstil lyskilderne til at tænde på et forudindstillet tidspunkt, så lyset er tændt, når du kommer hjem. Du kan endda indstille rummene til at tænde på forskellige tidspunkter. Og du kan naturligvis lade lyskilderne slukke gradvist om aftenen, så du aldrig skal være bekymret for, om du har ladet lyset være tændt. Denne funktionalitet kræver forbindelse til Philips Hue-broen.

Sikker e-handel

Billig, sikker og hurtig handel på nettet er en oplevelse, som vi bestræber os på, at kunderne altid får hos Gucca.dk.

Vi prioriterer sikkerhed højest

Sikkerhed er meget vigtig, når man handler online, og vi vægter naturligvis sikkerheden højt. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi fået den optimale garanti for, at sikkerheden bag din Internetbetaling er i top. Derfor er køb og betaling hos Gucca fuldstændig sikkert.

Du har naturligvis altid 30 dages returret på dit køb

Vi yder altid 30 dages returret, og det er uanset hvilken vare, du har købt hos os. Med andre ord, hvis du fortryder dit køb, kan du selvfølgelig returnere dine varer og få dine penge retur - uden spørgsmål. Inden du sender returvaren tilbage, er det en en god ide, at tage kontakt til os først.

Lynhurtig levering

For os er det meget vigtigt, at du modtager din vare så sikkert og hurtigt som muligt. Hvis vi er lagerførende, vil du oftest få varen leveret indenfor 1-2 hverdage. Husk, at du kan få den præcise lagerstatus på hvert enkelt produkt. Er du i tvivl om lagerstatus eller leveringstiden, så er det altid en god ide, at du ringer eller sender en e-mail til os.

Sådan kan du betale

Du har i vores shop mulighed for at betale på mange forskellige måder. Den betalingsform der passer dig bedst, er selvfølgelig den du bør vælge. Du har altid garanti for en sikker og tryg handel, og det er uanset hvilken betalingsmetode du ender med at gøre brug af. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du benytter førnævnte link. Husk at pengene først trækkes fra din bankkonto, når vi sender varen til dig.

Hos os får du altid personlig assistance

Skulle du have spørgsmål eller støde på problemer, i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, beder vi dig kontakte os omgående. Vores kundeservice er åben mellem kl. 10-15 på hverdage, og vi er parat ved telefonen eller på e-mailen til at yde dig kompetent assistance i godt humør og med et smil på læben.

Track forsendelsen

Vi giver dig selvfølgelig mulighed for at spore forsendelsen hele vejen til den er ankommer. Efter gennemførsel af købet kan du besøge din personlige ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår vi sender din forsendelse. Du modtager også en mail med leveringsinformation fra os i samme øjeblik, vi afsender din pakke.

Fakta

MærkePhilips
KeywordElektronik, Lys, Belysning, LED, Lampe, Lamper, Smart Home, Smarthome


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse