menuGucca.dk - Logo

Philips Skægtrimmer - S5530/06 - Series 5000 - Sort

Shaver Series 5000 giver dig en praktisk og behagelig barbering. Barbermaskinen har et MultiPrecision-knivsystem med afrundet hovedprofil, som glider jævnt hen over huden samtidig med, at den... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Shaver Series 5000 giver dig en praktisk og behagelig barbering.

Barbermaskinen har et MultiPrecision-knivsystem med afrundet hovedprofil, som glider jævnt hen over huden samtidig med, at den beskytter huden. MultiPrecision knivsystemet løfter og klipper alt hår og resterende skægstubbe – alt sammen i nogle få strøg.

Den har flekshoveder med 5 retninger og 5 uafhængige bevægelser sikrer en tæt hudkontakt for en hurtig og tæt barbering selv på halsen og kæbelinjen.

Med forseglingen Aquatec Wet & Dry kan du vælge en hurtig, men behageligt tør barbering. Eller du kan vådbarbere, med sæbe eller skum, selv under bruseren. Shaveren kan desuden skylles ren under vandhanen

Du kan barbere dig i længere tid med hver opladning takket være den kraftfulde, energieffektive og holdbare litiumionbatteri. Foretag en lynopladning i 5 minutter, så har du nok strøm til én barbering. Du får 50+ minutters brugstid, hvilket er cirka 17 barberinger, på en times opladning. Denne shaver fungerer kun i ledningsfri tilstand.

Det intuitive display viser relevante oplysninger, som gør dig i stand til at få den bedste ydeevne ud af din barbermaskine: Batteriindikator med 3 niveauer:

  • indikator for rensning
  • indikator for lavt batteriniveau
  • indikator for udskiftning af hovedet

Fakta

MærkePhilips
KeywordSkæg Trimmer, Barbermaskine, Skægtrimmere


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse