• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.388 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Playmobil Spirit - Udendørs Eventyr Med Heste - 70331

Selvfølgelig skal også Abigail og Ursula og deres heste Boomerang og Bing Cherry være med i den store oplevelse. I konkurrencen mellem PALsene – Pru, Abigail og Lucky – og BUDsene – Bebe,... Læs mere.
189,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Selvfølgelig skal også Abigail og Ursula og deres heste Boomerang og Bing Cherry være med i den store oplevelse. I konkurrencen mellem PALsene – Pru, Abigail og Lucky – og BUDsene – Bebe, Ursula og Daphne – er Abi og Ursula klar til den næste udfordring: Barrel riding.

Ved barrel riding, også kaldet tønderidning, skal hesten spurte rundt om de de opstillede tønder. Derefter skal der skydes med bue og pil. Hver af pigerne skyder seks pile mod målskiven. Gad vide, hvem der er bedst til at styre buen?

Vinderen kan glæde sig til et flot hesteskomærke og et armbånd. Abigail er helt vild med de kulørte armbånd og har altid hele sin samling med sig i lommen.

Legesættet Oplevelser i det fri består af Spirit-figurerne Abigail med hesten Boomerang og Ursula med hesten Bing Cherry samt to tønder til tønderidningen og en målskive, seks pile og en bue til bueskydningen. Til store Spirit-fans medfølger også et venskabsarmbånd med to hesteskomærker.

Fakta

SeriePlaymobilPlaymobil Spirit
KategoriPlaymobil
MærkePlaymobil
Anbefalet alderFra 4 År
TagsPlaymobil Spirit, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse