menuGucca.dk - Logo

Playstation Spillekort

Til kortspillerne - PlayStation-spillekort! Et sjovt sæt spillekort, der er inspireret af den originale klassiske konsol. Dette sæt PlayStation-spillekort er et standard sæt spillekort med hver af... Læs mere.
59,95 kr
Før: 89,95 krSpar 30,00 kr (33%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Til kortspillerne - PlayStation-spillekort! Et sjovt sæt spillekort, der er inspireret af den originale klassiske konsol. Dette sæt PlayStation-spillekort er et standard sæt spillekort med hver af kortene repræsenteret af de ikoniske PlayStation-controller-symboler.

En retro-cool gave til gamers. Kortene leveres med en præget opbevaringsæske designet som den klassiske konsol.

Den første spilkonsol, der nogensinde har solgt 100 millioner enheder, er den originale PlayStation der blev lanceret af det japanske baserede elektronikfirma Sony i 1994 og blev hurtigt et af de mest kendte spillemærker i verden.

Med successive konsoller, der bygger på den oprindelige hidtil uset succes (inklusive den bedst sælgende konsol gennem tidene, PlayStation 2), er det ikoniske billede, navn og logoer på Sony-mærket genkendeligt for spillere i alle aldre.

PlayStation-controlleren med sin karakteristiske form og ikoniske knopsymboler af en grøn trekant, blå x, rød cirkel og lyserød firkant er nu praktisk taget synonym med konsolspil i almindelighed. PlayStation-spillekortene er en fantastisk gave til spillere i alle aldre og er et officielt licenseret produkt.

Fakta

GenreMerchandise Spil Merchandise
MærkePaladone Product
TagsPlaystation Spillekort, Merchandise


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse