menuGucca.dk - Logo

Pokeball Plus

Gør dig klar til at fange alle de Pokemon du ønsker! Poke Ball Plus har en indbygget motion control, så når det dukker en vild Pokemon frem, kan du klargøre en Poke Ball og prøve på at fange... Læs mere.
439,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Gør dig klar til at fange alle de Pokemon du ønsker!

Poke Ball Plus har en indbygget motion control, så når det dukker en vild Pokemon frem, kan du klargøre en Poke Ball og prøve på at fange pokemonen, ved at bevæge Poke Ball Plus i en kastebevægelse.

Lys, lyd og action
Når du fanger en Pokemon, vil Poke Ball Plus lyse op og vibrere i din hånd, hvilket er med til at give dig en mere realistisk Pokemon oplevelse.

Led efter Pokemon uden at kigge på din skærm
Spil Pokemon GO uden at kigge på din skærm. Hvis der er en Pokemon tæt på, begynder Poke Ball Plus at lyse og vibrere. Derefter kan du bare trykke på den indbyggede knap i den, for at kaste en virtuel Poke Ball, og forskellige LED mønstre fortæller dig om du har fanget Pokemonen.

Så længe at din Poke Ball Plus er forbundet til din Smartphone og Pokemon Go appen, vil den også tælle dine skridt, så du kan udklække æg og få slik til dine Pokemon.

Sikker e-handel

Gucca har den klare holdning, at online handel skal være billigt, sikkert og hurtigt for brugerne.

Gucca har fokus på sikkerhed

Vi vægter sikkerhed meget højt, da det er noget af det aller vigtigste at sørge for er i orden, når vi snakker online handel. NETS er din garanti for sikker betaling på Internettet, og vores Internet betalingsløsning er naturligvis NETS godkendt. Køb og betaling er derfor altid fuldstændig sikkert.

Vi yder selvfølgelig altid 30 dages returret

Vi yder altid 30 dages fuld returret, og det er uagtet hvilke varer, du har købt hos os. Så hvis du fortryder købet, og ikke måtte ønske at beholde varen, kan du sende din vare retur til os uden dårlig samvittighed, og efterfølgende vil vi sørge for, at dine penge bliver refunderet. Du kan med fordel tage kontakt til os, før du vælger at sende dit produkt retur til os.

Kort leveringstid

Vi ønsker ikke at lade dig vente for længe på dit produkt, og vi fokuserer derfor på at sikre levering på kortest mulig tid. Hvis vi er lagerførende, så vil du oftest modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Du er aldrig i tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du bestiller varen. Er du i tvivl om leveringstid eller lagerstatus, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Vælg din online betaling

Der er flere muligheder for betaling, når du handler hos os, og du vælger naturligvis selv, hvordan du vil foretage betaling. Du bør naturligvis benytte den betalingsmulighed, der passer lige til dig. Du er altid garanteret en sikker og tryg handel, og det er uanset hvilke af vores betalingsmuligheder du foretrækker at vælge. Du ser alle betalingsmuligheder her. Vælger du betalingskort, så giver det dig den fordel, at vi først trækker penge fra din konto, den dag dit produkt sendes afsted til dig.

Hos Gucca får du altid personlig assistance

Hvis du i forbindelse med dit besøg på vores shop har spørgsmål eller møder udfordringer, skriver eller ringer du naturligvis bare til os. Du kan ringe eller sende e-mail til os alle hverdage mellem klokken 10-15, og vi er parat til at hjælpe dig - med et smil og godt humør.

Track din forsendelse

Efter du har bestilt dine produkter, kan du altid se forsendelsen, og vide hvornår du får den. Når købet er gennemført, kan du efterfølgende logge ind på din personlige ordreside. På din ordreside vil du kunne se, hvornår vi har sendt dine varer. Og i samme øjeblik vi sender dine varer, modtager du en mail fra os.

Fakta

MærkePokemon


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse