menuGucca.dk - Logo

Pokemon Gold - Code In A Box - Nintendo 3Ds

Da Pokémon Gold Version oprindeligt blev udgivet til Game Boy Color systemet fortsatte det udvidelsen af Pokémon universet ved tilføjelse af 100 Pokémon, genstande, Pokémon æg og tidstro... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Da Pokémon Gold Version oprindeligt blev udgivet til Game Boy Color systemet fortsatte det udvidelsen af Pokémon universet ved tilføjelse af 100 Pokémon, genstande, Pokémon æg og tidstro begivenheder takket være et indbygget ur. Nu lader en ny funktion dig bytte og kæmpe med Pokémon ved at bruge lokalt trådløst netværk på Nintendo 3DS systemerne!

Dusinvis af Pokémon slutter sig til, inklusiv den legendariske Pokémon trio Raikou, Entei og Suicune. Pokémon Gold Version introducerede også nye Pokémon typer - hold øje med Steel-type Pokémon og Dark-type Pokémon gennem din rejse. På starten af din rejse får du muligheden for at vælge mellem tre start-Pokémon: Chikorita, Cyndaquil eller Totodile. Derefter skal du forberede dig på at kæmpe mod din modstander regelmæssigt, mens I to rejser gennem den utrolige Johto region. Du vil finde Pokémon i Pokémon Gold Version, som du ikke vil finde i Pokémon Silver Version, så led efter en træner at bytte med! Oplev det klassiske gameplay fra Pokémon Gold Version spillet! Opdag ideerne, der startede med Pokémon Gold Version spillet.

Egenskaber

  • Kæmp mod og byt med venner ved at bruge lokal trådløs netværk.
  • Skaf alle af de 100 Pokémon i Johto regionen ved at bytte med venner, der har Pokemon Silver Version spillet!
  • Dette spil kan kun spilles i 2D.
  • Der medfølger ikke noget fysisk spil. Spillet skal downloades via den medfølgende kode.

Sikker e-handel

At gøre online handel til en hurtig, billig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for vores brugere, har altid været en af vores topprioriteter.

Sikkerhed frem for alt

Hos os prioriterer vi sikkerheden højest, og vi ser den, som det vigtigste element ved e-handel. Med NETS godkendelse af vores løsning for betaling online, har vi fået den største garanti for, at sikkerheden bag din online betaling er i orden. Derfor er det at handle og betale hos os fuldstændig sikkert.

Hos Gucca har du 30 dages returret

Når vi siger 30 dages fuld returret, så mener vi det naturligvis på alle typer varer. Kort sagt, såfremt du ønsker at fortryde købet, kan du selvfølgelig bare returnere dine varer og få dine penge retur. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål, inden du returnerer et produkt.

Sikker levering med lynets hast

Vi ønsker ikke at du skal vente i alt for lang tid på din vare, og vi fokuserer derfor på at sikre den hurtigste levering. Såfremt din vare er på lager, sender vi den til dig indenfor 1-2 hverdage. Lagerstatus fremgår synligt i webshoppen ved hvert produkt. Tag fat i os såfremt du fortsat måtte have spørgsmål til enten lagerstatus eller leveringstid for en vare.

Hvordan vil du gerne betale?

Det er muligt at vælge imellem adskillige former for betaling, når du handler hos os. Her kan du gøre brug af netop den betalingsform, der passer dig bedst. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsmetode du benytter. Du får alle betalingsmuligheder her. Vær opmærksom på, at betalingskort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi afsender dit produkt, at pengene trækkes fra din konto.

Kundeservice - få personlig hjælp

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, når du besøger vores shop, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er åben for henvendelse imellem 10-15 på hverdage, og vi er altid klar til at hjælpe dig - med godt humør og et smil.

Mulighed for at følge din forsendelse

Når du køber hos os, kan du efterfølgende se, hvor langt forsendelsen er kommet. Du kan gå ind på din egen ordreside, så snart købet er fuldendt. Du kan følge med i, hvornår vi sender din pakke, på ordresiden. Og i det øjeblik vi afsender dine produkter, får du en e-mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

SerieAlle Pokemon ProdukterPokemon Spil
PlatformNintendo 3Ds
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreRpg
ProducentNintendo
TagsPokemon Gold (Code In A Box), Til Nintendo 3Ds, N3Ds


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse