menuGucca.dk - Logo

Prada Dameparfume - Candy Edp 50 Ml

Candy-parfumen fra Prada er en Eau de Parfum, der indeholder en elegant blanding af moskus i duftens top, en sensuel, balsamisk, vaniljeagtig note af benzoeharpiks i duftens hjerte og en sød,... Læs mere.
599,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 3-5 hverdage
  • 30 dages returret

Candy-parfumen fra Prada er en Eau de Parfum, der indeholder en elegant blanding af moskus i duftens top, en sensuel, balsamisk, vaniljeagtig note af benzoeharpiks i duftens hjerte og en sød, moderne karamel i duftens base. 

Prada Candy er perfekt til kvinder i alle aldre, men den største grupper af købere er kvinder mellem 15 og 40 år.

Eau de Parfum
Eau de Parfum består af 10-20% aromatiske forbindelser. Det betyder at 10-20% af parfumen er lavet af parfumeolier, mens 80-90% er alkohol. Den typiske Eau de Parfum er 15% parfume.
Eau de Parfum har en stærkere og længerevarende duft end Eau de Toilette. Den er mere koncentreret og har stærke hjerte noter, der holder ved, når selv ​​de øverste noter er falmet væk. Påfør Eau de Parfum på halsen, så duften har mulighed for at blomstre opad omkring dig.

Prada
Prada er en et italiensk designmærke, der har specialiseret sig i luksuriøse goder til mænd og kvinder. Det blev skabt i 1913 af Mario Prada.

Fakta

GenreParfume Eau De Parfum
MærkePrada
TagsParfyme, Parfume, Gode Parfumer Til Kvinder, Gaveide Til Kvinde, Perfume, Perfyme, Au De Parfum, Eua De Parfum, Kvindeparfume, Dame Parfume, Parfume Til Damer, Dameparfume, Dameparfyme, Prada Dameparfume, Parfume

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.420 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner