menuGucca.dk - Logo

Prada Herreparfume - Luna Rossa Edt 50 Ml

Prada Luna Rossa Eau de Toilette til mænd er en krydret og frisk citrus duft. Den kan blive brugt af mænd i alle aldre, men den største gruppe af købere er mænd fra 25 år og opefter. ... Læs mere.
439,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 3-5 hverdage
  • 30 dages returret

Prada Luna Rossa Eau de Toilette til mænd er en krydret og frisk citrus duft. Den kan blive brugt af mænd i alle aldre, men den største gruppe af købere er mænd fra 25 år og opefter.

Duftnoter: Den åbner med topnoter af lavendel og pomerans appelsiner, hjertet er lavet på salvie og grøn mynte, mens basen består af ambrette og ambroxan molekyler.

Eau de Toilette er en type af parfume, med en middellav koncentration af parfumerede olier. Den er lavet med omkring 10% koncentrerede aromatiske sammensætninger.
Generelt indeholder en Eau de Toilette mere vand end ethanol og den er mindre koncentreret end parfume.
For at duften kommer til sin ret, og har mulighed for at blomstre omkring dig, påføres den helst på områder hvor pulsen nemt kan spores, som for eksempel på indersiden af håndled og albuer eller på halsen.

Prada er et italiensk modemærke, der specialiserer sig i luksuriøse goder til mænd og kvinder. Prada blev grundlagt i 1913 af Mario Prada, hvor navnet også stammer fra.

Fakta

GenreParfume Eau De Toilette
MærkePrada
TagsPrada, Luna Rossa, Edt, Parfume, Eau De Toilete, Prada Herreparfume, Parfume

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.785 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner