menuGucca.dk - Logo

Razer Huntsman Elite - Mekanisk Gaming Tastatur Med Lys

Razer Huntsman Elite er det endelige produkt efter flere års forskning og innovation - nu kan du se det fantastiske instrument på et helt ny niveau! Ved at omdefinere grænserne for præcision og... Læs mere.
1.569,95 kr
 • Ikke på lager
 • Levering: 3-20 hverdage
 • 30 dages returret

Razer Huntsman Elite er det endelige produkt efter flere års forskning og innovation - nu kan du se det fantastiske instrument på et helt ny niveau!

Ved at omdefinere grænserne for præcision og hastighed kan du med dette tastatur opleve præstation, der kun kan beskrives som et fremtidsfænomen. Det næste stadie i tastatur-evolution er nu kommet på hylderne.


Razors Optical Switches har en optisk lyssensor indeni tasten. Når du trykker på denne tast aktiverer du modtageren med lyssignalet, der øjeblikkeligt aktiverer switch-kommandoen. 

Tastaturkontrol er blevet meget hurtigere. En multifunktionel dial med tre taktiske media-taster giver dig øjeblikkelig adgang til alt, ligefra lysstyrke til lydstyrke på få sekunder. Den er helt programmerbar og kan tilpasses gennem Synapse 3, så du kan indstille dine foretrukne konfigurationer og have dem lige ved fingerspidserne.

Slå dig løs med personlig tilpasning af lyseffekter, med full 4-side underglow og 38 tilpasningszoner. Et magnetisk håndledsstøtte sidder forrest på dit tastatur. Det er lavet af blødt kunstlæder og byder langvarig komfort til lange spilsessioner. Denne har også underglow lys der kan tilpasses i 20 zoner. 
 
Yderligere funktioner:
 • 10-tast rollover: Op til 10 samtidige tastetryk med anti-ghosting
 • Gaming mode: Sørger for, at du aldrig rammer den forkerte nøgle igen på kritiske øjeblikke.
 • On-The-Fly macro: Tilpas og kombinér macroer for at maksimere in-game kontrol.
 • Razer Hypershift: Tryk på en enkelt tast for at låse op for et sekundært sæt af funktioner oveni den allerede eksisterende tastkontrol.
 • Matte topllade af aluminium: En solid topplade af aluminium giver øget robusthed med glat og tilfredsstillende touch.
 • Razer Synapse 3: Lås op for avancerede indstillinger fra kommandoer til enhedsbelysningseffekter drevet af Razer Chroma

Specifikationer
:
 • Razer ™ optomekanisk switch med 45 G aktiveringskraft
 • 100 millioner tastetryk-levetid
 • Chroma baggrundsbelysning med 16,8 millioner tilpassede farveindstillinger
 • Hybrid opbevaring ombord - op til 5 profiler
 • Razer Synapse 3 aktiveret
 • Fuldt programmerbare taster med on-the-fly makrooptagelse
 • 10 nøglerullering med anti-ghosting
 • Gaming-mode indstillinger
 • Braided fiberkabel
 • 1000 Hz Ultrapolling
 • Aluminium matplade
 • Kompatibel med Xbox One

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos Gucca.dk, at online handel er nødt til at være sikkert, hurtigt og billigt for vores brugere.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerheden

E-handel skal være helt sikker for vores brugere. Vi vil derfor aldrig gå på kompromis med sikkerheden. Med NETS godkendelse af vores løsning for betaling online, har vi fået den optimale garanti for, at sikkerheden bag din betaling på Internettet er i top. Så online handel og betaling hos Gucca.dk er altid forbundet med fuld sikkerhed.

Fortryder du dit køb, kan du altid returnere indenfor 30 dage

Gucca har altid 30 dages returret, helt uafhængig af hvilke typer varer du måtte have købt hos os. Så fortryder du af en eller anden grund dit køb, og ikke ønsker at beholde din vare, kan du returnere varen til os, hvorefter vi refunderer dine penge. Vi står naturligvis til rådighed med rådgivning og svar, hvis du måtte ønske at sende din vare retur.

Hurtig og sikker levering

Det er vigtigt, at du som vores kunde får leveret dit produkt både hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, så vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Du er aldrig i tvivl om lagerstatus, for det fremgår ud for den enkelte vare, inden du foretager en bestilling. Vi er klar ved telefonen og på e-mail, hvis du har spørgsmål til lagerstatus og leveringstid.

Hvordan ønsker du at betale?

Du har i vores shop mulighed for at betale på adskillige måder. Den betalingsform der passer dig bedst, er selvfølgelig den du bør vælge. Lige meget hvad du benytter, kan du være helt sikker og tryg, når du handler hos os. Her finder du alle vores betalingsmuligheder. Anvender du kreditkort, så giver det dig den fordel, at vi først trækker penge fra din konto, den dag produktet afsendes til dig.

Kundeservice - altid mulighed for professionel hjælp

Skulle du støde på problemer eller have spørgsmål, i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, skriver eller ringer du naturligvis bare til os. Vi er åben for henvendelse på hverdage imellem kl. 10-15, og vi tager imod din henvendelse med et smil og godt humør.

Følg din ordre

Hvis du ønsker det, så har du mulighed for at spore ordren, fra det øjeblik vi afsender din forsendelse, til du modtager den. Når du har fuldendt købet, kan du gå ind på din personlige ordreside. Her har du mulighed for at følge med i, hvornår din forsendelse sendes afsted. I det øjeblik varen er på vej, modtager du information herom via mail.

Fakta

MærkeRazer


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse